Orjinal ps3 gamepad'inden tatmin olmayanlar için, sonunda yan sanayiden alternatif gamepad seçenekleri çıkmaya başladı. Bakalım önümüzdeki aylar daha ne seçenekler sunacak bize ... NYKO firmasının 2008 yılında piyasaya süreceği yeni modellerde , 25saat'lik çalışma süresi , metal polimer'den yapılma kasası , full six axis motion ve rumble özellikleri bulunmakta. Amerika fiyatı 59.99usd olucakmış.
ürün gayet güzel, benim hoşuma gitti, bitane alabilirim sırf tasarımı için. klasik ps joypad dan sıkıldık artık.
quote:
Orjinalden alıntı: orhanyor
bencede hoş bi joystick olmuş satar gibime geliyo.. inşallah orjin sixaxis gibi hafif değildir
Bende 1-2 aydır Dualshock3 var; Fakat bazen çok ağır geliyor ve titreşimden vazgeçip sixaxis'e geçiyorum! Yani hafif olması avantaja dönüşebilir sizin içinde sixaxis'in
Mesela COD4'te titreşim yok ve kesinlikle DS3 ile oynamıyorum.
ürün gayet güzel, benim hoşuma gitti, bitane alabilirim sırf tasarımı için. klasik ps joypad dan sıkıldık artık.
+1 ürün güzelde o ne biçim fiyat öle allah korkusuda mı yok bu insanlarda az daha ekleyip 2 oyun alırım valla
fiziksel olarak güzel ama kalite olarak bilemem...
ooohannesssssssburg!!! bu ürünü ps3 ü ilk aldığımda görmüştüm ama fiyattan haberim yoktu tabi. en fazla sixaxis kadar para verilir bence buna diyeceğim ama kalitesi de belli değil.