Şimdi Ara

NZTX MOD KASA SİZLERE 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YAKINDA BİR SİSTEM DAHA TOPLAYACAĞIM SİZLERE COK BEĞENECEKSİNİZ EMİNİM, BU BİRAZ ACEMİ İŞİ OLDU AMA BU DA SÜPER. BENİM İLK GÖZ AĞRIM. İNŞALLAH BEĞENİRSİNİZ...

SİSTEMDE OLAN HERŞEY; BİR GÖZ ATIN, ACEMİ İŞİ...

1) NZXT 8E-SSNO2 tempest kasa

2) İntel Quard Code Q6600 2.4 Ghz 1066 Mhz 64 bit

3) Asus P5Q P45 1600 Mhz DDR2 1066 Mhz

4) Thermalright IFX - 14 Heatsink Cpu Soğutucu

5) Bfg 9800 GTX + 512 Mb PCI E2.0

6) Corsaır t2ghz ddr 2 800 mhz

7) Western dıgıtal wd2500 sata 250 gb 7200 rpm

8) samsung master super dvd

9) 3 Adet kırmızı sarma kiti

10) 1 Adet sarı sarma kiti

11) 4 Adet Sharkoon 12 UV ccfl 4 in 1 kit lamba

12) 1 Revoltec UV tatot lamba

13) Noctua nf-p 12 12 cm fan 3 adet

14) Zalman ZM - MFC2 göstergeli multi fan controller

15) Kırmızı ısınan makaron

16) Cadillac siyah'ı içinin boyası oto sanayide basıldı

17) Uv sarı boya fan ucları boyandı

18) Revoltec 3 pin' i coğaltma 2 adet

19) Acryan sata data kablosu 50 cm UV green 2adet

20) Revoltec 12 cm led fan 2 adet

Tabikide bu kasa'da emeği gecen arkadaşlarda olmadı değil suat bey teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat0678 -- 30 Ağustos 2009; 13:21:38 >

• HAYIRLISI OLSUN
  • Kablolara sardığınız şey nedir ve nereden buldunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dante38 -- 18 Ağustos 2009; 19:34:24 >
  • Gördüğüm en güzel kasa ışıklandırması.
  • boyalar ışıklar çok hoş olmuş ama çok önemli bir noktayı atlamışsın Murat kardeşim kablo cümbüşü kasanın için yaw

Emeğine sağlık
  • sarma kiti

istanbulda bile bulamadım. ankarada sadece fireball da var. kızılayda
  • abi normalde her kasanın içi kablo cümbüşüdür. o cümbüşü engellemek için o sarma kitlerini buldum. onların renk verme dışında en önemli özelliği kabloları toparlamak. ilgine teşekkür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Işıklar gerçekten süper. Fanları nasıl? bu kadar büyük bir kasadan çok fazla ses çıkıyor olsa gerek. o konuda ne yaptınız? ama görünüş hakikaten mükemmel. İçerik nedir?
  • BU bilgisayarda yaklaşık 9 tane fan var ama çok bile acsanız ışıklardan gözleriniz kamaşıyor sesi hisset miyorsunuz inanın ama fan kontrolcü ilede kısıla biri çok kaliteli fan var üzer lerinde onlarda sesi kesiyor
  • Murat kardeşim yanlış anlama amacım seni yermek kırmak felan değil kablo toplama kitlerin çok güzel ışıl ışıl sanırım senin kasanın arkasına kablo saklama gibi bir imkanın yok?

bak bu benim kasam çok az ortada kablo var tabii rc-690 olduğu için arkaya saklıyorsun ne var ne yoksa

NZTX MOD KASA SİZLERE 3

ama kasan çok tatlı duruyor maşallah

• Güzel olmuş
  • herşey süper herşey güzel
    kasa iççi boya nerdeee
  • Beyler bu gün nalbura gittim bu pencerelere takılan sineklikleri uv boya ile boyayıp sarsak nasıl olur aklıma geldi.
  • haci acemi işi ama genede güzel bay uğraştın bılıyorum emeğine sağlık güle güle kullan
  • kardeş güzel bir kasa seninkide güzel olmuş bnedede bütün kabloları saklaya bilirim ama neden bukadar güzel durur ken saklayım birde benim power tagan kalo çok
  • Beyler demişsiniz ama cevaplayayım dedim :) sineklik ile yapılabileceğini sanmıyorum. çünkü sineklik sert. ama şu küçük soğan çuvalları var ya, tenis çuvalı dedikleri; ondan belki olabilir. ama murat kardeşin aldığı sarma kitleri içinde kablo ve uclarında jagları ile satılıyor bildiğim kadarıyla... Denemek lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bennur

Beyler demişsiniz ama cevaplayayım dedim :) sineklik ile yapılabileceğini sanmıyorum. çünkü sineklik sert. ama şu küçük soğan çuvalları var ya, tenis çuvalı dedikleri; ondan belki olabilir. ama murat kardeşin aldığı sarma kitleri içinde kablo ve uclarında jagları ile satılıyor bildiğim kadarıyla... Denemek lazım...

vay be.ilk bayan modcu goruyorum.
  • ortada kocaman yeşil şey güzel durmamış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.