NZXT, LED'li ve LED'siz, 120 mm ve 140 mm boyutlarında olmak üzere dört yeni fanının duyurusu gerçekleştirdi. Duyurusu gerçekleştirilen fanların teknik özellikleri ve fiyatları sırasıyla şu şekilde;
Beyaz, mavi, turuncu, yeşil, kırmızı renkli LED seçenekleri
14.99$
FZ-140:
140 x 140 x 25 mm boyut
1000 (+/- 200) RPM dönüş hızı
83.6 CFM hava üfleme kapasitesi
24.5 db ses seviyesi
40.000 saate varan çalışma ömrü
14.99$
FZ-140 LED'li:
140 x 140 x 25 mm boyut
1000 (+/- 200) RPM dönüş hızı
83.6 CFM hava üfleme kapasitesi
24.5 db ses seviyesi
40.000 saate varan çalışma ömrü
Beyaz, mavi, turuncu, yeşil, kırmızı LED seçenekleri
16.99$
28 db bence yüksek
Fiyat olarak biraz yüksek olmuşlar,geri kalan özelliklerde çoğu fanlar ile neredeyse aynı
daha sessiz ve daha performansli olmadığı halde surekli yeni ( isim ve kozmatik farki olan ) modeller piyasaya suruyolar
biz hangisini tercih ederiz sirf klasik siyah kasali şeffaf şekilsiz yaprakli berbat bi fani mi
yoksa bunu mu ( sadece bi ornek ) COUGAR CF-V12HP Vortex Hydro-Dynamic-Bearing
aralarinda cokta fazla bi fiyat farki yk gibi
birkaç yaprağı olan kendi etrafinda donen "şey"lerden çok guclu hava akimi yapan sessiz "şey"lere ihtiyacimiz war!
120mm için 70cfm den yuksek 20db den düşük değerler taşimiyorsa boşuna para vermeyin eğer soğutma ve sessizlik istiyorsaniz her ne kadar ucuz olsalarda bi sure sonra işkence halini alıyor
quote:
Orijinalden alıntı: H34RTL3SS
daha sessiz ve daha performansli olmadığı halde surekli yeni ( isim ve kozmatik farki olan ) modeller piyasaya suruyolarbiz hangisini tercih ederiz sirf klasik siyah kasali şeffaf şekilsiz yaprakli berbat bi fani miyoksa bunu mu ( sadece bi ornek )COUGAR CF-V12HP Vortex Hydro-Dynamic-Bearingaralarinda cokta fazla bi fiyat farki yk gibibirkaç yaprağı olan kendi etrafinda donen şeylerden çok guclu hava akimi yapan sessiz şeylere ihtiyacimiz war!120mm için 70cfm den yuksek 20db den düşük değerler taşimiyorsa boşuna para vermeyin eğer soğutma ve sessizlik istiyorsanizher ne kadar ucuz olsalarda bi sure sonra işkence halini alıyor
Aynen katılıyorum. Geceleri bilgisayarla uğraşmak işkenceye dönüyor, uğultudan bıktım artık. Yeni bir sistem toplayacağım ve önceliği sessiz, sakin, efendi, adam gibi olan sisteme tanıyacağım. Sıvı soğutmalı sistemler aradığım sessizliği sağlıyordur umarım.
quote:
Orijinalden alıntı: mahoni55
Aynen katılıyorum. Geceleri bilgisayarla uğraşmak işkenceye dönüyor, uğultudan bıktım artık. Yeni bir sistem toplayacağım ve önceliği sessiz, sakin, efendi, adam gibi olan sisteme tanıyacağım. Sıvı soğutmalı sistemler aradığım sessizliği sağlıyordur umarım.
kaliteli parçalarla iyi toplanmış bir sıvı soğutmanın sessizliğine alıştın mı bir daha bırakmazsın ben 8 yıldır sıvı soğutma kullanıyorum.
Ucuz uygun'da kalite ve memnunluk açısından biraz zor tercih ederimm belki bir etst görsem? :))
Güzel hoşuma gitti ama görüntü olarak daha şık olanlarıda var
quote:
Orijinalden alıntı: H34RTL3SS
daha sessiz ve daha performansli olmadığı halde surekli yeni ( isim ve kozmatik farki olan ) modeller piyasaya suruyolarbiz hangisini tercih ederiz sirf klasik siyah kasali şeffaf şekilsiz yaprakli berbat bi fani miyoksa bunu mu ( sadece bi ornek )COUGAR CF-V12HP Vortex Hydro-Dynamic-Bearingaralarinda cokta fazla bi fiyat farki yk gibibirkaç yaprağı olan kendi etrafinda donen şeylerden çok guclu hava akimi yapan sessiz şeylere ihtiyacimiz war!120mm için 70cfm den yuksek 20db den düşük değerler taşimiyorsa boşuna para vermeyin eğer soğutma ve sessizlik istiyorsanizher ne kadar ucuz olsalarda bi sure sonra işkence halini alıyor
valla birader süperrrr yorum yapmışsın +1.sana%100 katılıyorum.allayıp pullayıp hemen hemen aynı şeyleri abartı fiyatlarla bize sunuyorlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme