Şimdi Ara

NZXT Kraken G10 testi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün bugün elime geçti soğutma olarak 175 tl ye Termaltake Water 3.0 Performer aldım tek fanlı. Sıvı soğutmada en dandik ürün herkes bilir. Evga Gtx 780 Referans soğtmalı ekran kartında 80 dereceyi düşmeyen sıcaklık aynı testte 43 dereceyi geçmedi bile. 130+175 305 tl. b fiyata sadece waterblock alınabiliyor. Oyunlarda test etmedim ama 50 yi geçmez gibi geliyor bana.

NZXT Kraken G10 testi

• GPU'lar çok çabuk ısınıyor ancak çok çabukta soğutulabiliyor, hava soğutmada bile yükten çıkınca çok hızlı soğuyabiliyor. Benim Sapphire VaporX 5870 bile 65 dereceleri geçmez iken su soğutmada dediğiniz gibi 50'yi zor bulur. Su soğutma cpuya göre gpularda daha iyi bir başarım sağlar. Bu kit ve en ucuzundan bir su soğutma ki Performer C işlemcide bile gayet başarılı ısınmayan bir gpu yapar (ancak bu söylenineler tamamen gpu için) Bu kitin bellek soğutması nasıl?
  • Evet sihirli soruyu sordun :) vrm sıcaklığına bakamıyorum hiçbir proğram göstermedi. Heatsink takmadan denediğimde FurMark 60 dereceyi görmüştü. heatsink le çalıştırdığımda Heaven Benchmark 4.0 da 43 dereceyi FurMark da 15dk lık testte 51 i geçmedi.
  • Şuan memnunmusunuz vrmlerin isi durumlari nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcelik20

Şuan memnunmusunuz vrmlerin isi durumlari nedir?

Ürün generic bir soğutucu olduğu için, sadece gpu'yu soğutması bir anlam ifade etmiyor. Vram'lerin ısısı o.c 'ye bağlı olarak hava soğutmadakinden bile daha fazla ısınabilir, bir fan yardımıyla kartın pcb'si soğutulması hedef alınmış ürünü biraz incelerseniz vram'leri kart üzerinde çırılçıplak olduğunu görürsünüz. Kesinlikle özel PCB'ye sahip kartlarda kullanılmasını tavsiye etmem, özel kartlardaki (Lightning, Classfied,Matrix) orjinal hava soğutma bundan daha iyidir. Herşey GPU ısısı değildir..
  • ürünü nerden aldınız ? nzt yi ?
  • Bende referans R9 290x aldım (Powercolor, şu anda sıcaklıklar oyunda 80 - 85 C yi buluyor)

G10 Kraken + H75 Hydro ile soğutmayı planlıyorum. (G10 kraken aldım , H75 Hydro arıyorum 2. el)

Sonuçlarını burada paylaşırım,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.