Şimdi Ara

NZXT Kraken X42/X52/X62/X72 AIO Sıvı Soğutma (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
792
Cevap
6
Favori
29.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kampanyalı ürünmüş...) alırken bende şaşırdım yanındaki kraken x42'nin fiyatı daha pahalıydı (639tl)bir yanlışlık mı var diye sağ alt köşeden canlı sormuştum anında ilgilenip kampanlı ürün demişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 19 Ağustos 2017; 14:6:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Interstellar

Kampanyalı ürünmüş...) alırken bende şaşırdım yanındaki kraken x42'nin fiyatı daha pahalıydı (639tl)bir yanlışlık mı var diye sağ alt köşeden canlı sormuştum anında ilgilenip kampanlı ürün demişlerdi.

Kaç günde elinizde oldu peki ?
  • KURSAD. kullanıcısına yanıt
    Bir-buçuk günde, açılmamış jelatiniyle ve faturasıyla birlikte geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 19 Ağustos 2017; 18:50:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Interstellar

Bir-buçuk günde, açılmamış jelatiniyle ve faturasıyla birlikte geldi

Sizin mesajı görünce bende sipariş verdim aynen dediğiniz gibi sıfır jelatinli olarak elime ulaştı.Bu ürüne iyi fiyat.
  • ladre81 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Şimdi fiyatını uçurmuşlar ama güzel ürünler var. Başta nanokatalog.com sitesine çekinerek bakmıştım bu yüzden sağ alttan birazcanlı yazıştım gayet ilgililer. Anladığım kadarıyla ellerinde olmayan ürünleri 5-7 iş gününde getirtiyorlar olanı da hızlı kargo gönderiyorlar.

Ürün özellikleri kısmına dikkat etmek gerek..

Ellerinde yoksa:

NZXT Kraken X42/X52/X62/X72 AIO Sıvı Soğutma

Ellerinde varsa:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 23 Ağustos 2017; 20:17:29 >

• evet artırmışlar baya iyi fiyata aldık.Corsair 570x kasa düşünüyordum kasının üst tarafa 240mm takılıyormuş en fazla bu kötü oldu.Amazondan thermaltake view 71tg siparişi verdik ondada stok bekliyoruz soğutucu yatıyor.280mm radyatör sıkıntı oldu bize.
    Her tarafı temperli cam olarak hem yatay hem de dikey kullanım açısından bende Thermaltake Core P5 Tempered Glass Edition düşünüyorum nanokatalog hızlı kargo demiş ama kararsızım
    www.nanokatalog.com
    Thermaltake Core P5 Tempered Glass Edition Orta boy kasa Siyah Bilgisayar Kasası CA-1E7-00M1WN-03 - Nanokatalog
    http://www.nanokatalog.com/Thermaltake-Core-P5-Mini-tower-ATX-35-USB,PR-155075.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 24 Ağustos 2017; 3:4:4 >

• Gerçekten güzel görünüyorda custom sıvı soğutma kullanılmış tüm resimlerde.x62 kullanmak için ek aparat almak gerekiyor galiba.
    Thermaltake Core P5 AIO Bracket almak gerekebilir ama bu braketi almak yerine plastik kelepçede kullanılabilir...

www.amazon.com
    Amazon.com: Thermaltake CORE P5 AIO Bracket System with SSD/HDD Mounting, 3 pcs: Computers & Accessories
    https://www.amazon.com/Thermaltake-CORE-Bracket-System-Mounting/dp/B01EOPIFOE

Ben zaten yatay olarak kullanmayı düşünüyorum ama örneğin bu aşağıdaki resimlerde inceleyin bracket kullanılmamış gibi görünüyor...

• Yatay kullanacaksanız boşta bile durur gibi.Benim ekran kartı ftw3 hybrit birde onun radyatöre yer lazım yakınımda bir yerde olsa bu kasa gidip incelicemde malesef yok.
    Kapalı kasalarla uğraşmak artık zor gelmeye başladı bu türden uzay montaj pratik kasalara yönelmeyi tercih etmeye başladım.
  • Selamın Aleyküm Arkadaşlar

Yeni bir pc topluyorum.

Kasa Corsair 570X
    CPU FAN Corsair H115i düşündüm fakat 280mm üst kısma takılmadıgı ve sadece ön kısma takıldığı için görselliği bozabileceğinden dolayı vazgeçtim.

NZXT RL-KRX52 bu ürünü almayı düşünüyorum.
    Güzel mi tavsiye eder misiniz ? Amazon'dan alındıgında RMA desteği var mı ?

Corsair H115i ile NZXT RL-KRX52 arasında büyük bir fark var mı ?

Kullanan arkadaşlardan yorum beklemekteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 27 Ağustos 2017; 0:48:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Selamın Aleyküm Arkadaşlar

Yeni bir pc topluyorum.

Kasa Corsair 570X
    CPU FAN Corsair H115i düşündüm fakat 280mm üst kısma takılmadıgı ve sadece ön kısma takıldığı için görselliği bozabileceğinden dolayı vazgeçtim.

NZXT RL-KRX52 bu ürünü almayı düşünüyorum.
    Güzel mi tavsiye eder misiniz ? Amazon'dan alındıgında RMA desteği var mı ?

Corsair H115i ile NZXT RL-KRX52 arasında büyük bir fark var mı ?

Kullanan arkadaşlardan yorum beklemekteyim.

Kraken x62 ile x52 arasındaki fark ne ise o kadar fark var.
    280 mm soğutucu 1050 rpm ile çalışırken 240 mm soğutucu 1300 rpm ile çalıştığında aynı desibeli üretirler.
    Aralarında 5 derecelik fark oluşur sadece.
    Bende de X52 var,oldukça iyi soğutucu.
    Kasa önünde Corsair rgb fanlar içeri üfler,üste Kraken X52 takarsın;arka fan olan yere de 120 mm Aer rgb takarsın.
    Canavar gibi görsellik olur.Aer rgb olanlardan soğutucuya da takarsın ama Hue+ alman gerekir.
    Benim kasa görseli alt resimde,Kraken x52 üzerinde 2 adet 120mm Aer rgb fan var,arka fan 140 mm Aer rgb ve 2 adet led şerit var 30 cm boyunda.NZXT Kraken X42/X52/X62/X72 AIO Sıvı Soğutma

• woundedknee kullanıcısına yanıt
    Merhaba HUE+ nın fiyatı ne kadar ve kutu içeriğinden ne çıkıyor ? amazon.de de bir kaç tane hue var.
  • quote:

Merhaba HUE+ nın fiyatı ne kadar ve kutu içeriğinden ne çıkıyor ? amazon.de de bir kaç tane hue var.

Hue+ içerisinde 4 adet şerit led(30cm),kontrölör(ssd boyutlarında) ve bağlantı kabloları vardır.
    1. Seçenek:
    Led şeritler ile daha zengin ışıklandırma istiyorsan Hue+ ve Triple Pack 120 mm Aer rgb fan seti.
    2. Seçenek
    Bundle pack yani 2 adet 120mm Aer rgb fan ve Hue+ bir arada(Burda rgb şeritler verilmiyor sadece) ve 1 adet 120 mm Aer rgb fan tek olarak alınacak.
    Örnek alt linkte
    http://www.phoenix.com.tr/urun/nzxt-aer-rgb-fan-serisi-120mm-ve-hue/
    1. Seçenek: Phoenix fiyatları ile hesap edersek:Hue+ 300 Tl ve 3 adet 120mm fan paketi 327 Tl = 627 tl olarak çıkar.(4 adet 30 cm rgb şerit bunda var)
    2. Seçenek:Bundle pack 355 Tl ve tek fan 128 Tl =483 Tl(Led şerit yok bunda)

• Kısa bir video,benim kasaya Kraken x52 montaj sonrası ilk start.
  • quote:

Bunun için nzxt yerine corsair markasına yönelmenizi tavsiye ederim.

Corsair node pro ve corsair hd serisi fanlar senkorizeli çalışıyor ve corsair fanların led efektleri bana göre nzxtden çok daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corsair konusunda b ir fikrim yok.

Tam olarak ürün için link atabilir misiniz ?
  • quote:

Corsair konusunda b ir fikrim yok.

Tam olarak ürün için link atabilir misiniz ?

Senin işini kolaylaştırayım biraz.
    Ben hepsini inceledim, almadan Nzxt ürünlerinde karar kıldım.
    Cam yazılımı ile birlikte,fan modları hepsinden iyi.
    Özellikle Kraken serisi soğutucuların estetiği ve rgb mod zenginliğine hiçbir firma yaklaşamaz bile.
    Benim için en önemli olanı ledli fanlara bakarken diğer firmalar gibi gözü rahatsız etmemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woundedknee -- 30 Ağustos 2017; 1:16:24 >

• woundedknee kullanıcısına yanıt
    Eğer 600 tl den yüksek bir kasa alirsam led falan alamam param kalmıyor :)

anca soğutucu falan alırım.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.