Şimdi Ara

NZXT Kraken X42/X52/X62/X72 AIO Sıvı Soğutma (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
792
Cevap
6
Favori
29.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de cam yazılımı kuruluyken o ses geliyordu ürünü geri gönderdim pompa hatası olduğu için hemen yenisini gönderdiler qp bilişim o konuda yardımcı oldu sağolsunlar. Yeni gelen üründe sorun yok en yüksek devirlerde bile ses duyulmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar 8700k işlemcim oc siz. x62 aldım.pompa ve fanlar hangi ayarlarda durmalı lütfen yardım edin.
  • Bende de x62 var. Pompadan hafif bi ıslık sesi geliyor arada kesiliyor falan. Ama tam emin değilim pompadan mi yoksa islemciden mi diye.

• tLqA kullanıcısına yanıt
    Cw sesi olmasın ? Psu dan ya da gpu dan ? Yükteyken dinleyin tek tek bileşenleri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

arkadaslar 8700k işlemcim oc siz. x62 aldım.pompa ve fanlar hangi ayarlarda durmalı lütfen yardım edin.

Bende de aynı işlemci var ben performans modunda bırakıyorum
  • YoğunBelKası kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı serviste hocam. Psu da degil. Ses islemcinin olduğu yerden geliyor. Acaba vrm ler mi ötüyor.

• Beyler NZXT RL-KRX62 modelini almak istiyorum Hangi kasalar ile uyumlu Temperli Cam RGB Lİ kasalar hoşuma gidiyor fakat Corsair 570x kasasına uymadığını gördüm.Siz hangi kasalar ile kullanıyorsunuz ?
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Tt core v71 full tower kasada kullaniyorum.

NZXT Kraken X42/X52/X62/X72 AIO Sıvı Soğutma

• PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Selam hocam

Pompada herhangi bir ses var mı performans modunda? H100i v2 den geçtim fakat pompada hafif bi ses var, pompa hızlanınca haliyle seste artıyor bu olay h100i de yoktu bundan dolayı biraz garibime gitti. Bunun yüzünden değişim yaptım fakat gelen üründe de aynı ses var.

Bana mı denk geliyor yoksa hepsi mi böyle ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windmark -- 20 Ocak 2018; 22:31:59 >
  • Windmark kullanıcısına yanıt
    Full load bile calistiriyorum pompadan bir ses gelmiyor yada ben farketmiyorum. Ama fanlari açtigim zaman fullde ses yapiyor . Birazdan eve gidicem video ceker atarim buraya

Fanlar önemli değilde fanları değiştirdim baya sessiz, pompada hafif tiz ses var. Bende telefonla çekmeyi denedim fakat videoda ses belli olmuyor.

edit:Kasanın kapakları kapatınca yaklaşsamda o gıcık sesi alamıyorum iyi oldu böyle. Boşu boşuna değiştirdim sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windmark -- 20 Ocak 2018; 23:54:39 >
  • Zaten kasa kapagi neden acik birakiyorsun ki Kasadanda fark eder ses olayi belmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanikAtak

Zaten kasa kapagi neden acik birakiyorsun ki Kasadanda fark eder ses olayi belmi

X62nin yanında gelen fanları ml140 ile değiştirdim.

Üst taraftan 20lik fanı çıkarıp 4 tane fanı radyatöre takarak kullanıyorum.

Belki o şekilde daha iyi soğutma yapabilirsiniz.

Ben silent modda kullanıyorum ses seda yok.

• pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    Yok ben memnunum sogutma sisteminden ve kasa hava akişindan. Sogutucu yaninda gelen nzxt fanlar iyi bosuna gerek yok fan degistirmeye

Bende de v71 var, kasa gerçekten iyi soğutuyor ama ben daha faydalı olur diye değişim yapmıştım.

Epey sessizleşti kasa.

• pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    Siz nereye taktiniz sogutucuyu ben ust kisma yerlestirdim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: PanikAtak

Siz nereye taktiniz sogutucuyu ben ust kisma yerlestirdim ?

Mecbur üste taktım çünkü ön tarafa yetişmiyor.

• x62 kullananlar genel olarak memnun mu arkadaşlar?

yeni çıkan Corsair h115i pro ile arasında kaldım..bir tercih yapmam gerekiyor.
  • İnventus kampanya yapmış almayı düşünenlere bugün son gün

Nzxt kraken x62 672tl
    Nzxt kraken x52 638tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 18 Şubat 2018; 13:44:3 >

• Arkadaşlar cam yazılımında audio özelliğini kullanamıyorum. Audio'da sync/level/bass ayarlarından hiçbiri tepki vermiyor ... Halbuki müzik eşliğinde o ledleri izlemek istiyordum :) Var mı bilgisi olan ? Sürümüm 3.5.60
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.