Bildirim
NZXT Kraken X61 All in One Kullanıcı İncelemesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İşlemcinizin stok ve oc'li değerleriyle yapılmış, stabilite (OCCT gibi.) ve oyun testlerindeki (crysis3 - bf4 gibi) sıcaklıkları koyabilirseniz güzel olur.
Paylaşımınız için teşekkürler. -
Hayırlı olsun, o resimdeki NZXT'nin kendi yazılımı galiba. Su sıcaklığını da gösteriyor güzelmiş.
@HiqhWoltage ın dediği testleri görebilirsek güzel olur. -
Hayırlı olsun
Testleri bekliyoruz -
quote:
Orijinalden alıntı: HiqhWoltage
İşlemcinizin stok ve oc'li değerleriyle yapılmış, stabilite (OCCT gibi.) ve oyun testlerindeki (crysis3 - bf4 gibi) sıcaklıkları koyabilirseniz güzel olur.
Paylaşımınız için teşekkürler.
OCCT az önce baktım.En kısa zamanda detaylı bi şekilde koyacağım bilgileri.Prime95 testi düşünüyordum.Ama OCCT daha anlaşılır.
quote:
Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_
Hayırlı olsun, o resimdeki NZXT'nin kendi yazılımı galiba. Su sıcaklığını da gösteriyor güzelmiş.
@HiqhWoltage ın dediği testleri görebilirsek güzel olur.
Teşekkür ederim.Kendi yazılımı ve gerçekten çok beğendim.Çok iyi analiz yapabiliyorum.Daha önce böyle detaylı bir log tutan program görmemiştim.Testleri koyacağım oda sıcaklığımı falan detaylı bir şekilde koyacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: Gandalf81
Hayırlı olsun
Testleri bekliyoruz
Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaymekHoldem -- 14 Temmuz 2014; 8:14:16 >
-
Hayırlı olsun. -
hayırlı olsun, çok kalite bir ürün -
Hayırlı Olsun.Yurtdısından aldınız heralde ürünü -
quote:
Orijinalden alıntı: Comaa
hayırlı olsun, çok kalite bir ürün
quote:
Orijinalden alıntı: Darkknight02
Hayırlı Olsun.Yurtdısından aldınız heralde ürünü
@Comaa
Teşekkür ederim.Gerçekten bu işi biliyor bu firma :)
@Darkknight02
Teşekkür ederim.Evet.newegg.com'dan satın aldım.1 hafta bekledi ürün.Kasaya sığmadı radyatör :/.Şimdi i7 4790K sipariş ettim.Testleri o zaman yapacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaymekHoldem -- 15 Temmuz 2014; 5:58:14 > -
Kraken kaça mal oldu size?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun güle güle kullan.
İnceleme yarım kalmış gibi :) Kasaya monte ettikten sonra resim çekip atsan çok iyi olur.Yazılımını bende beğendim.Pompa üzerindeki ledler de değişiyor sanıırm.Soğutucu ile birlikte gelen macun kaliteli oluyor genellikle. H80İ soğutucum kullanılmaz halde iken yeni soğutucu arayışlarına girdim.Türkiye de olsa gözümü kırpmadan alacağım tek soğutucu..
İşlemcinin stabil hali bu mudur? Daha düşük voltaj ile 4.6 da veya 1.30v civarında 4.7 de çalışıyormu? -
quote:
Orijinalden alıntı: boss06
Kraken kaça mal oldu size?
360-390 liraya mal oldu. -
-
Gerçekten güzelmiş.Türkiye ye gelse de kapsak hemen :)
Aynı anakartı kullandım.Aynı voltaj ile aynı hızda açmıştı benim işlemciyide :) 1.30v ile 4.7 yaptım.Biraz fazla voltaj vermiş 4.6 için.Voltajı 1.25v seviyelerine çekebilirsin aslında.. -
quote:
Orijinalden alıntı: TaymekHoldem
quote:
Orijinalden alıntı: Comaa
hayırlı olsun, çok kalite bir ürün
quote:
Orijinalden alıntı: Darkknight02
Hayırlı Olsun.Yurtdısından aldınız heralde ürünü
@Comaa
Teşekkür ederim.Gerçekten bu işi biliyor bu firma :)
@Darkknight02
Teşekkür ederim.Evet.newegg.com'dan satın aldım.1 hafta bekledi ürün.Kasaya sığmadı radyatör :/.Şimdi i7 4790K sipariş ettim.Testleri o zaman yapacağım.
pekliyoruz büyük bir azimle
-
Bende başlarda voltaj yüksek geliyor diye düşünüyordum.min core max core ratiolarını değiştirdim hepsini 4.7 ve 4.3 aralığında ayarlıyordu. 4.6 yaptım hepsini.Benchmark ile fazla uğraşmadığım için yeterli gördüm. Zaten battlefield 4 oyununda bile %65-75 kullanım 4.6 GHz anca gördüm.Bazen %35 lere kadar düşüyor.Stabil çalışması benim için önemli olan. i7 4790K en kısa zamanda ulaşacak elime onunla uğraşacağım -
Gidecek işlemci ile şuan uğraşmanın anlamı yok gelen gelsin uğraşırsın biraz :) -
Lafın gelişi öyle yazdım.İşin gerçeği 4.4 GHz i7 4790K gibi bir işlemcinin sadece oyunlar için OC'a hiç gerek olmadığını ikimizde biliyoruz :](sli crossfire dışında) -
Bende stok hızda kullanırım genellikle fakat sınırları görmek lazım.Bunun için ekstra para veriyoruz K serisine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trktlh -- 20 Temmuz 2014; 15:39:18 > -
Benzer içerikler
- saf su nerede satılır
- porçöz ile radyatör temizliği
- cpu opt nedir
- undervolt nedir
- sıvı metal macun
- termal macun önerisi
- laptop soğutucu öneri
- overclock nasıl yapılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X