Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 NZXT KRAKEN Z73 360MM SIVI SOĞUTMA Satın Al 11 Ocak 2025 02:18 1 1 NZXT KRAKEN Z73 360MM SIVI SOĞUTMA Merhaba kendim kullandığım tertemiz sıvı soğutma satılıktır hiç bir sorunu yoktur nzxt kalitesi bilen bilir kutu vardır garanti bitmiştir hala sisteme takılı fan lar kendim değiştirdim orjinal fan lar duruyor rgb siz siyah fan dır ekrana gift koyuluyor bu model de Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 5000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Küçükçekmece Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün NZXT KRAKEN Z73 360MM SIVI SOĞUTMA ~~~Msi Rtx 4070ti Suprim x ~~~SATILDI Ryzen 7700x Am5 İşlemci SATILDI [SATILDI] ZYXEL VMG3925 300MBPS-1300MBPS VDSL2 DESTEKLİ(750Tl) KABLOSUZ-AC 4 PORT ADSL2