Modıfıye de çok başarılı oldugumu söylıyemem. Lakın hergun aynı şeyi görmekde göz zevkımı bozuyordu o yuzden bir değişiklik yapıp kasaya dalı verdım elımdekı alet ebadat ile elımden geldiğini yapmaya çalıştım beğenınıze sunuyorum.
Ekran Kartının bir fanı mı yok ben mi yanlış görüyorum
Doğru goruyosun dostum meraklı kardeşim parmağıyla test etmeye çalışınca malum gtx 560 ti fanı bıraz ince kırıldı bende fanı soktum yerınden almak ıstedım ama 90 tl ısteyınce servıs kalsın dedım.
özgün çalışanları severim....özgün olmak.cesaret işidir...
Teşekkür ederim dostum.Aslında çok daha iyi şeyler yapılabılırdı tabı pek masraf yapmadan bu kadar oldu :D
Oda ışıklandırma müthiş çalışmalarda öyle. Bende mavi led e geçiş yapıcam çok rahatlatıcı bi ortam oluyo
Odanın tavanı tamamen renk değiştiren led le kaplı istediğin renkte değişik şekillerde yanıyor. Darısnı başına.
quote:
Orijinalden alıntı: bozkurt_kadir
Odanın tavanı tamamen renk değiştiren led le kaplı istediğin renkte değişik şekillerde yanıyor. Darısnı başına.
Ne kadara mal ettin. Kumanda ilemi değiştiriyorsun
Evet Kumanda ile cok pahalıya gelmemişti sanırım 50 TL kadar tutmustu bı kaç aparat ile.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme