Brezilyalı oyuncumuz Marco Aurelio’nun Türk vatandaşlığı için yaptığı başvuru, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından da onaylandı. Türkiye’de en az 5 yıl futbol oynamış yabancı futbolcuların Türk vatandaşlığına geçmesiyle ilgili kanunun çıkmasından sonra, Türk vatandaşlığına geçmek için başvuran oyuncumuz Aurelio’nun bu konuda yaptığı başvurunun Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından da onaylandığı açıklandı. Brezilyalı oyuncumuz Aurelio’nun Türk vatandaşlağına geçmek için yaptığı başvuruyla ilgili olur raporu, Nüfus ve Vatandaşlık Genel Müdürlüğü tarafından onaylanarak İçişleri Bakanlığı’na gönderilmiş ve Bakanlar Kurulu’nda görüşülerek Cumhurbaşkanlığı makamına gönderilmişti. Bu arada Aurelio, Türk vatandaşlığına geçmesi halinde "Mehmet" ismini kullanacağını açıklamıştı.
kaynak: fenerbahce.org
Topal yawaş yaww ne bu hız topic manyağı olduk hepsini birden ver bari
hayır topalosmancım dünden beri bi topic açma yarışına girdinn.bu ne hız böyle..
quote:
Orjinalden alıntı: d!N@Mo
Topal yawaş yaww ne bu hız topic manyağı olduk hepsini birden ver bari
hayırlı olsun (konu ile ilgili ilk mesaj)
adaşım benim beeeeee.... aslan memedim benim ten rengim de yakın ona zaten... kardeş kardeş gezeriz onunla valla...
Bir Beşiktaşlı olarak ; milli takımda da görmek isterim. Hayırlı olsun. Bundan sonra da Türk Futboluna hizmeti çok olur inşaallah .....