Şimdi fan club imzasındaki resimlere bakıyorum da sanki Fatih Hoca yaşlandıkça Anthony Hopkins'e benziyor Beni de ekleyin lütfen.Ailecek hastasıyız.Karizmatik adam.İşi biliyor.Yirim
l <<beni de l l l l l --------> ekle
elimizde olmayan nedenlerden yaşanan gecikmeden sonra ekleyebildim
ekle benide hocam fatih hoca'nın değerini euro 2008'den sonra anladım soyunma odasında veda konuşması yaptığını duyunca gerçekten üzülmüştüm çünkü şu anda bu takımın başına başka kimse yakışmaz ayrıca kibirli olabilir ama en azından jose mourinho'dan daha az kibirlidir.(ki jose mourinho'yu da çok severim)
please don't call me arrogant, but i'm european champion and i think i'm a special one(jose mourinho'nun chelase'deki ilk basın toplantısı)
türkçesi: Lütfen küstah olduğumu düşünmeyin ama ben Avrupa Şampiyonu’yum ve özel biriyimayrıca o toplantıdan şöyle bir laf vardı: -Eğer işimin kolay olmasını isteseydim, Porto’da kalırdım. Güzel mavi koltuk, UEFA Şampiyonlar Ligi kupası, Tanrı ve Tanrı’dan sonra ben..
kısacası fatih terim türk jose mourinho'dur ikisine de saygı duyulmalıdır.
Ekle benide İMPARATOR
quote:
Orjinalden alıntı: Nodex
quote:
Orjinalden alıntı: cscageonly İmparator olmak kolay değil de, okumayı sökmeden yazı yazabilmek baya zor olmalı
Haklısın pikachu. Tamam ulan imparator olsun fatih terim.Lanet olsun be
İyiymiş bu muhabbet.
Dostum beni de eklersen sevinirim...
17 Mayıs 2000...
Bu tarihte , sevinçten ağlamanın ne demek olduğunu bu adam öğretti bana...
benide yaz arkadaşım
ßende varım! ekle lütfen!
ekledim
arkadaşlar üye olurken lütfen konuyu okuyalım zaten 2 dakikada rahatlıkla okunabilicek bir konu , en azından Türk futbol tarihinde ne zaman ne oldu öğrenelim veya hatırlayalım
benide ekle :D
konuya biraz hareket gelsin bugün hücum hattında kim oynamalı arkadaşlar fatih hoca kimi oynatsın