Şimdi Ara

O degilde.. Kufur neden serbest oldu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 1 maç hakemin tüm sülalesini kalayla 1 maç ceza. Beşiktaşı ğzmemek için alınan karar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raz Muay -- 25 Ekim 2017; 11:6:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan-1907

1 maç hakemin tüm sülalesini kalayla 1 maç ceza. Beşiktaşı ğzmemek için alınan karar

ismini yazmak istemedigim bu oyuncu LAN dedi diye kirmizi gormedi mi ? tabi o zaman uzerinde FENERBAHCE formasi vardi..
  • 3 yere yazdım bu 4 olacak. Gerekirse 5. yerede yazacağım. İnsanlar anlayana kadar yazacağım. Beşiktaş taraftarı olarak küfürden rahatsızım. İnşallah Caner'e 3-5 ne gerekiyorsa o kadar maç ceza verirler. Asıl vermezlerse Beşiktaş'ı üzerler. Şenol hocaya az ceza vererek beni üzdüler. Şenol hocada ezildi. Kaç maçtır neden durgun sanıyorsunuz. Örnek olarak çoluk çocuğu vereceğinize küfre karşı olan biz Beşiktaşlıları verin. İşinize gelenleri örnek vermeyin.
  • ozGurluk

• Uc istanbul takiminda forma giyene hersey serbest

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda önemli olan küfür etmek edilebilir. Hakem görmez bu oyun kuralları gereği vardır ama şayet kim olursa olsun hangi takımdan olursa olsun yakalanıyorsa görüntüleri çııyorsa ne gerekiyorsa kurallarda o cezayı almalıdır. Yok rapora yazılmamış yanlış yazılmış gibi bahaneler olamaz kesinlikle.
  • dil çıkarsa verirsin ceza ama adamın annesine küfür etti diye ceza mı verilirmiş kaçıncı yüzyıldayız.
  • O değil de Bjk sağlam algı yedi, en iyi Türk sol beki harcayacaklar efendilik ayağına. Arkadaş kafayı çalıştır, Quaresma, Cenk, Caner, Gökhan vs. bu takım zaten istese de efendi olamaz neyin derdindesin, ısrarındasın anlamıyorum ki.. Alırken bilmiyor muydun, hiç mi izlemedin Fener'de? Ha bizim işimize geliyor harcamaları ama Caner'i de izlemesi keyifli be kardeşim.

• Caner'in karakteri Manisaspor döneminden beri belliydi Galatasaray'a da gitti rahat durmadı ancak bundan hiçbir kulüp ders almadı transfer edip oynatmaya devam ettiler
  • Cevabı basit, eylemi gerçekleştiren futbolcunun üzerindeki formaya bakmanız yeterli. Efendi takımın, efendi hocasının, efendi futbolcuları.
  • Jimnastikçileri üzmeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya öle bişey varsa forumda da serbest olsun

herkes birbirine küfür etmeden laf sokacam rencide edecem diye 40 takla atıyo
  • Gs bjk fb bu ucune bu ligde dokunulmaz..

• İyide caner küfür etmedi ki hakemin halini hatrını sordu, neden algı yapıyorsunuz efendi bjk yapar mı hiç öyle şey.
  • Bjk uLan

• quote:

Orijinalden alıntı: august landmesser

ya öle bişey varsa forumda da serbest olsun

herkes birbirine küfür etmeden laf sokacam rencide edecem diye 40 takla atıyo

Et hocam et. Bazen öyle bi noktaya geliyodummki basıyodum kalayı alıyodum cezayı. Öyle adamlar oluyoki küfür etmemek elde değil.

• Forumda bule gerizekalı diyene 7 gün veriyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.