Şimdi Ara

O Gitti Gideli Hayatınızda Ne değişti??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
3
Favori
2.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sol yanımda eksiklik var, sağ tarafım ağır basıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espa

Önce üzülüp sonrasında kazandığım birçok şey için sevindim. Bu olaylara girmek insana çok şey katıyor, ancak her şeyin bedeli var.

Katılıyorum. tecrübe kazanmak, ders almak için üzülmek şart mı ne?
  • O kadar çok şey değişti ki hangi birini yazayım. Tek değişmeyen şey onu hala çok seviyor olmam. Ama bir de gerçek var, asla eskisi gibi olamayacağız. O artık yok ve 1 yıldır alışamadım, alışamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

O kadar çok şey değişti ki hangi birini yazayım. Tek değişmeyen şey onu hala çok seviyor olmam. Ama bir de gerçek var, asla eskisi gibi olamayacağız. O artık yok ve 1 yıldır alışamadım, alışamıyorum.

Belki daha uzun br zaman gerekiyordur?
  • Kıbrısta üniversiteye başladıktan sonra mesafeler yüzünden ilişkimizi yürütemedik.Daha doğrusu ben yürütemedim bitirdim.Şuansa ilişkiyi bitiren suçlu olan taraf ben olduğumdan bazı bedeller ödüyorum.Daha önceden samimi olduğum başka bir kızla tekrar çok samimi konuşmaya başladık.Seviyorum buna eminim ama yine uzaktan ilişki işine girmeye korktuğumdan açılamıyorum.Sürekli kendimi frenliyorum.Doğrusunu yaptığımı düşünüyorum ama kalbe söz geçirmek zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 23 Mayıs 2012; 23:15:45 >
  • Çok daha iyi durumdayım, kafam rahat herşeyden önce
    yazık oldu harcadığım zamana
    ben harcadığım zaman için o yaptıkları için pişman
    ama olan oldu bi kez, dönüşü yok
  • Saçı, boyu benzeyen her kızı uzaktan ona benzetiyorum. Arkadan ise aha işte o diyorum, suratını görmek için önüne geçtiğimde anlıyorum ki o değil. Aslında ona karşı ne hissediyorum belli değil. Başta sadece deneyim kazanmak için, -açık konuşayım cinsel duyguları tatmin etmek için- çıkmıştım. Ama beni terkeden o olunca, hem de başka biri için sinirden delirdim. İlişkimizde kavga, anlaşamamazlık yoktu. Sadece ortak noktalarımız farklıydı. Ama yine de seviyordum. Sonra bu sevgi aşırı nefrete dönüştü, onu görsem de bir şey yapacağımı sanmıyorum veya konuşacağımı. Ama yine de görmek istiyorum onu, neden bilmiyorum.

Şu şarkı sözleri beni çok iyi anlatıyor;
    Hep seni arıyorum, bir yerlerde bulma ümidiyle,
    Orada olmadığını bile bile,
    Bir mucize olsa da karşıma çıksan,
    İstediğim tek şey vardı, o da senin yanında olmak.
    Bunun için yapamayacağım şey yoktu.
    Her şeyi bir kenara bırakıp, sana sımsıkı sarılırdım.
    Sadece yalnızlığımı gidermek isteseydim,
    Gece yıldızlara bakardım ama kendimi kandırmış olurdum.
    Hep seni arıyorum bir yerlerde bulma ümidiyle,
    Caddelerde, yada rüyalarımın içinde,
    Yeni bir sabah kim olduğumu bilerek uyansam,
    Arka sokaklarda, senle olduğumuz her yerde,
    Bir tebessümünü görebilme umuduyla arıyorum seni,
    İstasyonda, ekspres treni bekleyenler arasında,

• O gittiğinden beri elimle sevişiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

Saçı, boyu benzeyen her kızı uzaktan ona benzetiyorum. Arkadan ise aha işte o diyorum, suratını görmek için önüne geçtiğimde anlıyorum ki o değil. Aslında ona karşı ne hissediyorum belli değil. Başta sadece deneyim kazanmak için, -açık konuşayım cinsel duyguları tatmin etmek için- çıkmıştım. Ama beni terkeden o olunca, hem de başka biri için sinirden delirdim. İlişkimizde kavga, anlaşamamazlık yoktu. Sadece ortak noktalarımız farklıydı. Ama yine de seviyordum. Sonra bu sevgi aşırı nefrete dönüştü, onu görsem de bir şey yapacağımı sanmıyorum veya konuşacağımı. Ama yine de görmek istiyorum onu, neden bilmiyorum.

Şu şarkı sözleri beni çok iyi anlatıyor;
    İstediğim tek şey vardı, o da senin yanında olmak.
    Bunun için yapamayacağım şey yoktu.
    Her şeyi bir kenara bırakıp, sana sımsıkı sarılırdım.
    Sadece yalnızlığımı gidermek isteseydim,
    Gece yıldızlara bakardım ama kendimi kandırmış olurdum.
    Hep seni arıyorum bir yerlerde bulma ümidiyle,
    Caddelerde, yada rüyalarımın içinde,
    Yeni bir sabah kim olduğumu bilerek uyansam,
    Arka sokaklarda, senle olduğumuz her yerde,
    Bir tebessümünü görebilme umuduyla arıyorum seni,
    İstasyonda, ekspres treni bekleyenler arasında,

Farkla amaçla çıkmışsın, farklı bir sonuç bulmuşsun. Oh olmuş, müstahak sana da.
    Bu erkekleri hiç bir zaman anlamayacağım. Evlenilecek ve eğlenilecek(başka manada) diye kızları sınıflıyorsunuz. Peki siz nesiniz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: yok kişi

Burak doğru bir bakış açısı Hiç böyle düşünmemiştim ben tebrikler valla. Yani zaafın varsa birine hemen kaçmalısın yoksa eninde sonunda üzüyor seni değil mi?

Kesinlikle üzüyor. Sonunu bile bile kendini ateşe atmak gibi birşey.
  • quote:

quote:

O kadar çok şey değişti ki hangi birini yazayım. Tek değişmeyen şey onu hala çok seviyor olmam. Ama bir de gerçek var, asla eskisi gibi olamayacağız. O artık yok ve 1 yıldır alışamadım, alışamıyorum.

Orası kesin bir şey. Bir de iyi yönden bakınca yaşanan her şey tecrübe katıyor ve artık o hataları tekrarlamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Burak doğru bir bakış açısı Hiç böyle düşünmemiştim ben tebrikler valla. Yani zaafın varsa birine hemen kaçmalısın yoksa eninde sonunda üzüyor seni değil mi?

Aşk zaten pek akıllı işi değil.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Orası kesin bir şey. Bir de iyi yönden bakınca yaşanan her şey tecrübe katıyor ve artık o hataları tekrarlamıyoruz.

Umarım tekrarlanmıyordur. Ben defalarca aynı hataya düşen kişiler tanıyorum.

• gitti ama benim mutlulugumu,sevinçlerimi,hayallerimi de alıp gitti şimdi artık kendimi tanıyamaz oldum hiçbir şey sanki umrumda değilmiş gibi bir yanım eksik,bir yanım yaralı,bir yanım kırgın,paramparça...sanki bir savaştan çıkmış gibiyim,kendimi çok yorgun hissediyorum..kalabalık içerisinde yapayalnız hissediyorum kendimi..bu şehir beni günden güne zehirliyor sanki,içimde ki yara beni bitiriyor..biliyorum..ama hiçbir şey yapamıyorum..beklemekten başka..neyi ya da kimi bekledigimii bilmeden..
  • quote:

quote:

quote:

Ama aşk olmadanda olmuyor ya İnsanın arada iyi şeyler hissetmesi gerekiyor yoksa psikopata bağlamaya başlıyor bi süre sonra. Gerçi karşıdaki ayrılmak isteyince de aynı şey oluyor. Pek fark yokmuş aslında

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ama aşk olmadanda olmuyor ya İnsanın arada iyi şeyler hissetmesi gerekiyor yoksa psikopata bağlamaya başlıyor bi süre sonra. Gerçi karşıdaki ayrılmak isteyince de aynı şey oluyor. Pek fark yokmuş aslında

Uff Burak sen de karar ver yaaa

• quote:

quote:

Farkla amaçla çıkmışsın, farklı bir sonuç bulmuşsun. Oh olmuş, müstahak sana da.
    Bu erkekleri hiç bir zaman anlamayacağım. Evlenilecek ve eğlenilecek(başka manada) diye kızları sınıflıyorsunuz. Peki siz nesiniz acaba?

Başta hatalı olabilirim ama onla vakit geçirdikçe onu sevdiğimi anladım. Ama benim yaptığım hata onunkinin yanında un ufak olur, ben asla başka biri için sevgilimi terketmem. En azından anlaşıyormuşuz gibi gösterip ilişki yürümüyor ayağına bir şeyler yapılsa daha az yanar can.
  • Şunu dışarda kendime itiraf edemiyorum bari burda sanaldan itiraf edeyim.Kadın gibi duygusalım arkadaş şu huyumdan bir kurtulamadım hep daha düşünceli taraf olmaktan sıkıldım.
  • quote:

quote:

quote:

Başta hatalı olabilirim ama onla vakit geçirdikçe onu sevdiğimi anladım. Ama benim yaptığım hata onunkinin yanında un ufak olur, ben asla başka biri için sevgilimi terketmem. En azından anlaşıyormuşuz gibi gösterip ilişki yürümüyor ayağına bir şeyler yapılsa daha az yanar can.

Ne diyim, birşey düzgün başlamayınca hep öyle devam ediyor sanırım. Kaşrıdaki kişi de hatalı ama siz de en başından hatalısınız.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.