Şimdi Ara

O_o PeDaLLi KLaVye (tasarlanma sebebi minor healing :P) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TheHerakles

neyse tmm illegal olmasin

eeee ?
  • Bunlara gerek yok yapan her türlü yapar. Hem bunu kullanarak yapılan pk nın vs nin her neyse zevkide tartışılır.
    @fb19o7
    kocogluuuu denen elemanın minoru berbattı buffsız kestiğim bile oldu onu:)
    Sor söylesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 19 Ekim 2007; 15:48:26 >
  • la ne adamlarsınız adam suraya bi konu acmıs icine etmissiniz adam sizlerle bir seyler paylasmak istemis itiraz eden cvp yazmaz o kadar
  • o değil warriorlar için pedal çıkmıs o r yemi basıyo ne yapıyo anlamadım
  • guzele benziyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Bunlara gerek yok yapan her türlü yapar. Hem bunu kullanarak yapılan pk nın vs nin her neyse zevkide tartışılır.
    @fb19o7
    kocogluuuu denen elemanın minoru berbattı buffsız kestiğim bile oldu onu:)
    Sor söylesin...

eet onu vs de cok defa aLdın fakat 2 kisi oynuyorlarmis pek fazla nickini hatırlamiyorum ama karus frmz bilmem ne saglam itemli bi char o da cok iyi minor yapıyor ffeedbackk o da cok iyi minorcu eller ustune tanımıyorum guzel yetenekler var senle pek ayni zamana denk gelmedik.
  • benim için farketmez ister pedal la yapsın ister direksiyonla isterde klawye ile her türlü kesiyorum zaten ama merak ettigim taraf sadece 8 tusuna basıomus bu alet o basılan 8 tusu çift tus kadar minor çıkartıyomu ( su klavye hakkında az bilgi verin bea )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tunçsw

quote:

Orjinalden alıntı: TheHerakles

neyse tmm illegal olmasin

eeee ?

sen s.l.k mısın kardeşim eeee? miş

ben bunu baya önceden biliodum bi aralar alacaktımda sonra vazgeçtim ztn nerden alacağımı falanda bilmiyorum
    up
  • Gereksiz bir klavye ....
    Üstelik böyle birşey olduğunada inanmıyorum...
    Klavyenin yanına Singer Dikiş Makinasının pedalını koymuşlar sanki
  • bu 2 AY once cikmisti KNight online icin tasarlanmistir diye daha yenimi buldunda koydun
  • güzel teknik aslında zor yatırırlar
  • walla ne diyim haydi premium paralarıyla wow a baslıyalım
  • Playerim Diye Geçinir Bazı Bebeler Sonra Bakarsın Pedalcı Cıkar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: K3N6N

Playerim Diye Geçinir Bazı Bebeler Sonra Bakarsın Pedalcı Cıkar.

eeT ( ardream DakiLerin Cogu OyLe O yuzden Oyunu BıraKtım ya YTL ci BebeLer SaoLsun
  • Ne demek illegal değil arkadaşlar . Tabiki illegal . Bu oyunda neden istediğimiz tuşa istediğimiz görevi atayamıyoruz hiç düşüneniniz oldu mu? Tabiki herkes eşit şartlarda oynasın , sadece becerisi olan kombo yapsın diye . Siz bu işi pedala bağlarsanız tüm yapmanız gereken sadece skillere basmak olacak . Onu 3 yaşında çocuk da yapar . Bebe işi olduğunu düşünüyorum . Bu sadece oyun arkadaşlar , oynarken keyif almanız gereken bir şey bunu aklınızdan çıkarmayın . Oynarken eğlenemeyecek duruma getirirseniz bu işin hiçbir anlamı kalmaz . Varsın en iyi siz olmayın ki oyunda varılacak hedefler olsun ...

Şöyle bir edit char düşünün ; tüm statlar 255 . Elinde , üstünde o karakter için alabileceğiniz en iyi itemler vs vs . Yenilmez oldunuz...Sonra? Maksimum 2 haftada sıkılır ve tüm eğlencenizden olursunuz. Bunları aklınızdan çıkarmayın , hile yapayım en büyük olayım düşüncesini de unutun...

• yıllar önce verildi ve tartışıldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: KiLL4YoU

Daha çok dikiş makinasinin pedalına benziyor

/>

• bunun degişik türde olanlarıda var
  • arkadaslar hanı dıreksıyon setınde pedal varya onun gıbı o olmasın sakın oysa ben bı takayımda mınor sow yapayım:)
  • fiyat 75 ytl diyorlar klavyenin fiyatı en fazla 10ytl iddasınada girerim...pedal desen çok masraf bişey değil...sadece işçiliğe 50-60 ytl alıyorlar.saçma
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.