Şimdi Ara

O2 İngiltere Unlock Yapma. Boş yere yüzlerce TL vermeyin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
8.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: postal58

quote:

Orijinalden alıntı: tmelcan

Karta parayı ing.de bir tanidiga o2 den yuklettim turkiyeden ingiltereyi aradim

Birader bi yardimci olur musun soruma

Bu yöntemi denedim olmadı.Olmamasinin sebebi ise telefon kara listede dendi ama bana bahane geldi.Cunku daha sonra serverdan actirdim.Barred açmamalarına rağmen.
    Siz önce checkmend sitesinden sorgu yaptırın eğer hepsi yeşil degilse o2 acmıyor bosuna uğraşmayın.
    Zaten minimum 20 paund yüklemeniz lazım.
    60 dolar civarı ebayda acıyorlardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: postal58

kaça geldi iphone lar bu illegal değil mi o2 ile kontrot karşılığı ucuz aluyosunuz telleri o2 dava etmez mi adamı peşinize düşerler

??

• ben hattı almak istiyorum irtibata gecebilirmiyiz
  • iphone 4 o2 ingiltere var elimde. kontrat süresi hala bitmemiş kilitli. aktivasyon ekranında duruyor telefonum. ne yapmam lazım 02 simkartımda yok telefon arkadasım getırmıstı.
  • Alman o2'da oluyormu böyle ama daha 2 sene bitmedi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcanyk

iphone 4 o2 ingiltere var elimde. kontrat süresi hala bitmemiş kilitli. aktivasyon ekranında duruyor telefonum. ne yapmam lazım 02 simkartımda yok telefon arkadasım getırmıstı.

aynen help me :)
  • O2 sim kartı alabileceğim bir yer var mı istanbul da?
    ya da sizden alabilir miyim?
  • iyi taktik. eyvallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcanyk

iphone 4 o2 ingiltere var elimde. kontrat süresi hala bitmemiş kilitli. aktivasyon ekranında duruyor telefonum. ne yapmam lazım 02 simkartımda yok telefon arkadasım getırmıstı.

kontrat süresi bitmemiş telefonu açarlar mı?
  • Uk o2 karti olan var mi?

• Benim telefonun kontrat süresi dolmuş açarlarmı acaba o2 mail atsam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir deneyin belki olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmelcan -- 20 Kasım 2014; 17:32:06 >
  • Arkadaşlar iphone4 var şuan o2 simlocluymuş aktivasyon ekranında kalıyor. Eski telefon olduğundan sanırım kontrat süresi de bitmiştir. Bunu nasıl aktive ederim. Hiç bilgim yok bu konularda lütfen yardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankaraharun

Arkadaşlar iphone4 var şuan o2 simlocluymuş aktivasyon ekranında kalıyor. Eski telefon olduğundan sanırım kontrat süresi de bitmiştir. Bunu nasıl aktive ederim. Hiç bilgim yok bu konularda lütfen yardım.

Kardeş gevey denen bi sim aparati var 30-50tl arasi satiliyor. Nette arat bulursun onunla iatedigin hattini takip kullanirsin. Ama tavsiyem surekli bu apararlt varken simi tak cikar yapmaman.

• Ben İphon x aldım sim kilitli çıktı açtırayım dedim kara listeye eklenmiş Nasıl actirabilirim yardımcı olumusunuz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.