Şimdi Ara

Obama'dan Trump'a son çelme: Müslüman kaydı tutulmayabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Site kurucusu bugunleri ön gorememis anlasilan, yoksa donanimhaber kullanacagi son isim olurdu tahminimce
  • quote:

Orijinalden alıntı: IhtiyarDelikanli

Ben Trump'ı destekliyorum! nedeni Trump'ın anti göçmen politikası türkiyeninde içinde olduğu avrupalı ülkelerin göçmen politikasını gözden geçirmeleri için bir şans Çok kültürlülük hem ülkemizde hemde avrupada iflas etme noktasına geldi Göçmenler artık kaynaşmak yerine gettolarında kendi küçük devletçiklerini kuruyorlar ne size ne kültürünüze zerre saygıları yok! bence PKK sorununun bitmeme sebebide tam olarak bu kontrolsüz birşekilde çoğaldılar, Avrupada suç oranlarının en düşük olduğu bölgelerde bile bu insanların gelmesiyle suç oranları 4'e katlanıyor hadi biz ırkçıyız yalan söylüyoruz rakamlardamı? Son zamanlarda yaşadığımız bombalı saldırılarda bunun en büyük kanıtı. Başımızda olan insanlar kendi villalarında göçmenlerden uzak, bu insanlarla hergün burun buruna yaşayan orta gelirli ve fakir vatandaşada ordan öğüt veriyorlar

Katılıyorum. Yıllardır milliyetçiliği, ırkçılık yaftasıyla kötü adam olarak gösterdiler. Humanizm gibi bir saçmalığı ön plana çıkardılar. Sonuç olarak bu akıma kapılan ülkeler gerek ekonomik, gerek kültürel ağır bedeller ödemek zorunda kaldı. Milliyetçilik olmadan devlet olmaz 2+2=4 kadar net bu.

Olay genetik yapı, fiziksel özellikler falan değil. Irkçılıkla karıştırıp atlamayın hemen. "Ülkeni seviyor musun, ülkene sahip çıkar mısın?" bu soruya hayır diyenleri atacaksın ülkeden bu kadar basit.

Türkiye için "Ne mutlu Türküm diyene" diyemeyenleri atacaksın, bu kadar basit.

• Müslümanların verilerini toplasın, ne olacak ki. Sen kendinden eminsen, devletten gizleyecek bir şeyin yoksa niye çekinirsin ki bundan?
  • Ha biz de buna inandık :/

• Programda belirtilen 25 ülke deniyor, listede Türkiye'den göçenler de var mı acaba?
    Bu ülkelerden göçenler müslüman olmasa da müslüman damgası mı yiyecek otomatikman? İlginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 25 Aralık 2016; 23:36:47 >
  • Donanım Haber bu haberin teknoloji ile alası nedir ? burası Siyaset Meydanı değil...
  • Yakında 3.sayfa haberleri de yapmaya başlarlarsa şaşırmam

• Donanım Haberi seviyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Ya bunlar kime neyin masalını anlatıyorlar? İlan hayatınız fişleme ile geçiyor kalkmış hala aynı masalları anlatıyorsunuz. Fitne fesatlık şantaj iftira ulan ne ararsan var

Sana sadece tek soru: oy verdiğin parti hangisi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu haberin teknolojiyle alakası ne?Eğer varsa da geneli siyasetle alakalı bu haberin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.