quote:Orijinalden alıntı: *siteci* quote:Orijinalden alıntı: YourDooM Anlamadım şimdi obama vuruldumu ? Hayır başkanlığı bırakıp Eminönü'de kol saati satmaya karar vermiş. Sabahın bu saatinde anırdım
quote:Orijinalden alıntı: baris195 quote:Orijinalden alıntı: CertainCrimes quote:Orijinalden alıntı: Tam_Türk quote:Orijinalden alıntı: cwr quote:Orijinalden alıntı: YourDooM Anlamadım şimdi obama vuruldumu ? ıssız ajun kaldı mı ? Felek öçin aldı mu? emdi yürek yırtılur hemde ne yıtılurki ne yırtılur ortaluk karısurr FORUMDA FREE STYLE'LI DAKIKALAR
quote:Orijinalden alıntı: Boushveg quote:Orijinalden alıntı: baris195 quote:Orijinalden alıntı: CertainCrimes quote:Orijinalden alıntı: Tam_Türk quote:Orijinalden alıntı: cwr quote:Orijinalden alıntı: YourDooM Anlamadım şimdi obama vuruldumu ? ıssız ajun kaldı mı ? Felek öçin aldı mu? emdi yürek yırtılur hemde ne yıtılurki ne yırtılur ortaluk karısurr FORUMDA FREE STYLE'LI DAKIKALAR SEN ORDA FREESTYLME MI YAPTIN ? SEN GERÇEKTEN FREESTYLE MI YAPTIN ?