Şimdi Ara

objelere nasıl baskın yapılıyor_??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şehirde objelere baskın yap diyor ama bi linke gidemiyorum baskın yapamıyorum ailede değilim nasıl baskın yapılıyor bilen varmı??

• Son çıkan versiyonu mu oynuyorsunuz?
  • eski versiyonlarda böyle birşey yoktu. yeni olsa gerenk
  • Belki çoktan öğrenmişindir ama ben yinede bilgilendiriyim.
    Spot Baskınları yani Raidleri yapabilmen için önce Bir Lider ve Bir Sürücüye ihtiyacın vardı (aynı e5 baskını (heist) gibi ve onun gibi de 3 saatte bir yapılır).Sonra bu iki kişininde ailede olması gerekir.İkisinin de aynı ailede olması şart değil.Farklı ailelerde olabilirler.Ve bundan sonra sol bölümdeki menüden Aile bölmüne gel ve Spot Baskınlarına tıkla.Orada renkli yerlerden birine yapıcan ama burada dikkatli olman gerekli.
    Öncelikle hepsini incele koruma hangisinde düşükse ona saldırman makul tabii ki kalan kar bölüme de bakmam gerekli.Ama genelde korumalrı yüksek olduğu için yaptığın raidde hiç bir şey kazanmaz ve malzemelerini de kaybedersin (lider 0-200 mermi arası koyar heistten tek farkı).Fakat saldırdığın yerde koruma 0'landıysa ve senin ailen o şehirde kurulduysa oraya alabilirsin.Ama bir ailede max 2 adet spot alınabiliniyor.

Baskınlarda genelde 40' cana yakın kayıp olur.Ben fazla yapmıyorum o yüzden ama max gelir kişi başına 200.000 $ benim yaptığımda.sadece bir kere para kazandım zaten.

Umarım yardımcı olabilmişimdir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.