arkadaşlar tablet alıcam fakat 2 tablet arasında kaldım özelliklerini aşağıda veriyorum acil cevap verebilirsenin iyi olur
reedpad;
Ekran ebatı 7 inch Dokunmatik teknolojisi Capacitive Multi-touch Ekran teknolojisi FHD LED - 1024*600 Ağ bağlantı özellikleri 3G, Bluetooth, Wi-fi (kablosuz ağ) 802.11b/g/n Ekran orantısı 16:9 Ön kamera 0.3MP Arka kamera 2MP RAM ebatı 1 GB DDR III Memory 8GB Flash İşletim sistemi Android 4.0 İşlemci Hızı 1.5 GHz Processor Multi-Core Allwinner A10,cortex A8. CPU 1.5GHz Grafik işlemcisi MALI400MP OpenGL ES 2.0 GPU Hareket sensörü 4 yönlü tilt sensörü Bağlantı birimleri Host USB girişi, Kulaklık girişi, microSD kart girişi (32GB'a kadar), mini HDMI girişi Pil kapasitesi 3500mah Pil süresi 10 saate kadar Sözlük desteği Dokunarak çeviri, Tüm diller Ebatları 197 × 118 × 10.2 mm Desteklenen formatlar AVI, AZW, BMP, CHM, DJVU, DOC, EPUB, EPUB (DRM/şifreli), GIF, HTML, JPEG, MOBI, MP3, MP4, PDF Belgesi, PDF (DRM/şifreli), PNG, PPT, PRC, RTF, TXT, TXT, WMW, XLS Desteklenen oyunlar Android 3D Oyunlar, Android oyunları, Angry Birds, Resimli puzzle, Satranç, Snake, Sudoku Flash desteği Adobe Flash 11, Adobe Flash 12 Dil desteği Almanca, Arapça, Çince, English, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Rusça, Türkçe Not alma Kalem ile el yazısı, Dokunmatik klavye ile