Şimdi Ara

Oblio Music Plus almalımıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Video izlemeyi çok severim ve bğtçeme uygun bu cihazı buldum.
    Kullanan yada bilen arkadaş varmı parasını hakediyormu bu cihaz?
    Başka tavsiyeniz varsa alabilirim
    # TEKNİK ÖZELLİKLER
    # Kapasite: 2GB
    # 1.8" CSTN
    # Müzik Parçaları: 2GB = 1000 WMA- 1000 MP3
    # Batarya Ömrü: 7 saate kadar müzik çalabilme ve video oynatabilme
    # Şarj süresi : 2 saat
    # Desteklenen Ses Formatları: MP3, WMA, WMA DRM9
    # Desteklenen Video Formatları : AVI Video format : XviD
    # Desteklenen Fotoğraf Formatları: JPEG
    # Batarya: Şarj edilebilir lithium-ion batarya
    # EQ Ayarları: Normal, Rock, Jazz, Classical, Pop, Bass, 3D, Kullanıcı EQ
    # Ses Kayıt: Mikrafon ve Fm kayıt
    # Bağlantı: USB 2.0
    # FM Bant aralığı: 87-108MHZ/76-90MHZ
    # Renk: Siyah
    # Oyun : Tetris World
    # Ebat : 84.7 X 41 X 7.6 mm

Oblio Music Plus almalımıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Light_Velocity -- 22 Ağustos 2008; 22:42:03 >

• Arkadaşlar hiç kimse mi cevap yazmayacak?
  • Dostum, ben kullanıyorum gayet güzel cihaz,
    aslında ben üst modeli olan büyük ekranlı MORE gibi bişey vardı onu alacaktım emin olamadımdı..

ama plus olanın artısı microsd ile hafıza arttırılabiliyor..
  • evet Bugün aldım.Gzlmiş.Sadece düğmesi bozuk çıktı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riott -- 4 Ekim 2008; 23:45:02 >
  • arkadaşlar elimde bu aletten var ama video oynatma olayını halledemedik yapan varsa yardımcı olabilirmi?
  • Arkadaşlar ben bu cihazdan aldım driver ile pc ye tanıttım.Pc'm bozuldu ve format atmam gerekti fakat driver'ım kaybolduğu için pcme tekrar tanıtamıyorum ve cihazım boşa gitmiş oluyor bir ricam var eğer elinde driver'ı olan varsa yardımcı olabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kolays -- 21 Şubat 2009; 18:01:39 >
  • yaa ben bu aleti aldım 2 ay sorunsuz çalıştı ama şimdi kafayı yemiş durumda. Normalde içideki şarkıların kapasitesi 600 mb olduğu halde 2 gb ymiş gibi gösterio we içine bu yüzden şarkı atamıyorum. Napmam lazım. nie böle oldu? yardımcı olursanız sevinirim...
    [
  • bende bu cihazdan aldım cok güzel memnunum ama tek bir sorun var video olayını halledemedim yardımcı olursanız sevinirim
  • arkadaşlar bir yardımcı olursanız sevinirim ;?????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dnz95

yaa ben bu aleti aldım 2 ay sorunsuz çalıştı ama şimdi kafayı yemiş durumda. Normalde içideki şarkıların kapasitesi 600 mb olduğu halde 2 gb ymiş gibi gösterio we içine bu yüzden şarkı atamıyorum. Napmam lazım. nie böle oldu? yardımcı olursanız sevinirim...
    [

arkadaşım cihazının düzelmesini istiyorsan pcye bagla çıkarılabilir disk gözüküçek ordanda cihazı fat32 ile forwatla ve müziklerini tekrar at bu arada genelde muzik olsun resim olsun video olsun hepsi bi arada gösteriyo sen makinanın içinde yeni klasörler aç müzik için video için resim için kendine klasörcükler yap makinanda rahatlar sende
  • quote:

Orjinalden alıntı: shagy2121

bende bu cihazdan aldım cok güzel memnunum ama tek bir sorun var video olayını halledemedim yardımcı olursanız sevinirim

video işine gelirsek turuncu cdsinin içiinde driverlar var ordan convertırı bilgisayara yükle yüklendikten sonra programı çalıştır düzenliyecegin videoyu at ekran boyutlarına göre ayarla oluşumu tamamlayıp makinana at keyifli seyirler olsun:) olmadı internetten herhangi bir video convert çek aynısını dene mutlaka olucaktır
  • Bu aletin driver CD'sindeki dosyaları rica etsem kim yardımcı olabilir? Cihaz, mp3'leri çalmıyor. Radyo sağlam, ses kayıt özelliği sağlam ama mp3 çalmıyor. Cızırtılı çalıyor daha doğrusu. Yazılımını güncelleyip son bir kez deneyeceğim. Olmazsa çöpe gidecek. Yazık. Milli servet. :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.