Şimdi Ara

Oblio Tablet Mint 7 Slim 3G Bağlantısıyla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
12.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba forum kullanıcıları.. Oblionun yeni tableti ile alakalı konu bulamadım inşallah yanlış veya mükerer kayıt açmıyorumdur....
    Dün Netbook almak için piyasada dolaşırken Oblio markasının yeni cihazı olan Tablet Mınt 7 Slım e rastladım ve cihaz ilk elime aldığımda kullanım rahatlığı olarak baya iyi bi cihaz olduğunu belli etti.
    İlk başta markayı bilmediğimden farklı markalara yönelsemde piyasadaki kişilerden dinlediğim kadarıyla markanın üretimini sadece kalite üzerine yoğunlaşarak yaptığını duydum. Sonrasında cihazı kullanma fırsatı buldum ve cihaz android işletim sistemlerinden ne yapılabilirse yaptığını farkettim. Kişilere yardımcı olmak amacıyla öncelikle cihazda neler yapamak istediğiniz çok önemli...

Forum kullanıcılarına yol göstermek amacıyla kullanıcı kitabında yazan bilgileri;

1GHZ Cortex A8 Rockchip işlemci
    512 MB Ram
    7" Capasitive çoklu dokunmatik ekran
    Micro SD kart desteği
    4GB Dahili bellek
    6 saat civarı pil kullanımı(ben denedim ilk başlarda doğru piline dikkat etmem gerekiyor :) )
    Kutusunun içinden kulaklık, şarj cihazı, usb bağlantı kablosu ve 3g bağlantı için ara aparat çıkmakta...

Cihazda hazır uygulamalar var ama internetten kendi isteğime göre güncelledim.. Angry birds oyunu her bu cihazda da çok eğlenceli...

Cihazı çok fazla kurcalama imkanı buldum yardım isteyen arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.. Önemli olan teknolojinin velinimetinden yararlanmak :)

• hadi ya bende almak istiyorum baktım netten kendi istesinden mi aldınız siz?

şimdiden teşekkürler
  • Kendi sitelerinde satışa sunulmuş bakılmalı bence
    store.oblio.com.tr

399 TL fiyat yazılmış. Bu özelliklere göre çok iyi sorunsuz çalışıyo..

Bugun 2 kişi durdurup sordu bu cihaz ne diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirhanasci -- 12 Aralık 2011; 17:31:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirhanasci

Kendi sitelerinde satışa sunulmuş bakılmalı bence
    store.oblio.com.tr

3g modemle whatsapp calstimi
  • bende birşey merak ediyorum... Bu tabletlerle iphone 4 ile görüntülü görüşme yapılabilir mi? Yapılabilmesi için hangi özelliğinin olması gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatayucuzal

quote:

Kendi sitelerinde satışa sunulmuş bakılmalı bence
    store.oblio.com.tr

3g modemle whatsapp calstimi

Whatsapp ı yüklemedi cihaz sanırım sınırlamalar var...

Görüntülü görüşme içinde skype ın bazı uygulamaları var dıye biliyorum..

• Ekran çözünürlüğü nedir ?
  • 800*600 pxl
  • Merhaba aşağıdaki site çalıştığım işyerinin alışveriş sitesi. Site tanıtım amacıyla alış fiyatından probook satıyoruz ihtiyacı olan arkadaşlar güvenerek alabilirler.
    yerimiz istanbul maltepede

PRBT102 Tablet PC 10.2'' Capacitive Android 2.3 1GHz 8GB 512MB

10.2'' 1024*600 CAPACITIVE Ekran
    Multi-Touch teknolojisi
    Google Android 2.3 İşletm Sistemi
    Webcam
    1 GHz Çift Çekirdekli İşlemci
    8 GB Nand Disk
    512 MB Bellek
    Flash 10.1 desteği
    SD Kart Yuvası
    USB 2.0 Tam Boyda Port
    Mini USB Port
    802.11 b/g Kablosuz Ağ Bağlantısı
    10/100 Kablolu Ağ Bağlantısı
    Parlak Siyah ön, Gümüş renkli arka yüzeyler
    270 x 180 x 11 mm
    2 Yıl Kapıdan Kapıya Ücretsiz Garanti

Probook

• bu tabletle aynı fiyata qube pad var onu alın bence. Özellikleri:
    512 mb ddr3 ram
    1024 x 600 ekran
    7 inç
    13 mm kalınlık
    7 saat internette gezinme
    Android 2.3
    1.2 ghz hız
    Multi-Touch teknolojisi
    Usb girişi
    wifi
    sd kart 32 gb'ye kadar dahili 4 gb (samsung)
    firma yerli sadece nt'de 399 tl
  • Cihazın özellikleri iyi yanlız diğer tarafta Teknosalarda bile satılan Oblio markası var bence markaya güvenilmeli

Oblio markasında 3. cihazım benim

Bence Oblio markasına güvenilmeli
  • bencede oblio süper navigasyon mp3 ve en son cıkan tablet mint 7 perpormans ve fiyatta alınıcak en iyi marka suan tüm teknolojı marketlerde ürünleri satılıyor ilk basta bende mark anlamında terettütlerim vardı ama kullandıkca oblioya güvenim arttı.kesinlikle tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin83

bencede oblio süper navigasyon mp3 ve en son cıkan tablet mint 7 perpormans ve fiyatta alınıcak en iyi marka suan tüm teknolojı marketlerde ürünleri satılıyor ilk basta bende mark anlamında terettütlerim vardı ama kullandıkca oblioya güvenim arttı.kesinlikle tavsiye ederim

Bu tableti övmek için üye olmuş
  • whatsapp için telefon özelliği olması gerekiyor. Yani sms atıp alabilmen gerekli. Senin telefon rehberinde kayıtlı kişiler senin arkadaş listen oluyor. Tablet PC'lerde Whatsapp çalışmaz
  • Tableti aldığıma pişman oldum Electroworld te VINN alana 100 lira indirim yapıyorlar.

Keşke biraz bekleseydim bu kadar güzel bi tablet 299 liraya alınacaktı

Bilginiz olsun ucuza iyi teknolojik alet kullanmak isteyen forum kullanıcıları
  • peki vınn kaç para?
  • quote:

Merhaba forum kullanıcıları.. Oblionun yeni tableti ile alakalı konu bulamadım inşallah yanlış veya mükerer kayıt açmıyorumdur....
    Dün Netbook almak için piyasada dolaşırken Oblio markasının yeni cihazı olan Tablet Mınt 7 Slım e rastladım ve cihaz ilk elime aldığımda kullanım rahatlığı olarak baya iyi bi cihaz olduğunu belli etti.
    İlk başta markayı bilmediğimden farklı markalara yönelsemde piyasadaki kişilerden dinlediğim kadarıyla markanın üretimini sadece kalite üzerine yoğunlaşarak yaptığını duydum. Sonrasında cihazı kullanma fırsatı buldum ve cihaz android işletim sistemlerinden ne yapılabilirse yaptığını farkettim. Kişilere yardımcı olmak amacıyla öncelikle cihazda neler yapamak istediğiniz çok önemli...

Forum kullanıcılarına yol göstermek amacıyla kullanıcı kitabında yazan bilgileri;

1GHZ Cortex A8 Rockchip işlemci
    512 MB Ram
    7" Capasitive çoklu dokunmatik ekran
    Micro SD kart desteği
    4GB Dahili bellek
    6 saat civarı pil kullanımı(ben denedim ilk başlarda doğru piline dikkat etmem gerekiyor :) )
    Kutusunun içinden kulaklık, şarj cihazı, usb bağlantı kablosu ve 3g bağlantı için ara aparat çıkmakta...

Cihazda hazır uygulamalar var ama internetten kendi isteğime göre güncelledim.. Angry birds oyunu her bu cihazda da çok eğlenceli...

Cihazı çok fazla kurcalama imkanı buldum yardım isteyen arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.. Önemli olan teknolojinin velinimetinden yararlanmak :)

Merhaba bu cihazdan almayı planlıyorum bı sorum var aletle mynet okey vs gibi java uygulamarin aciliyor mü girilebiliyormu?

• Electroworld'de 399'a görüp merak ettim.
    Hemen bilgi küpü donanım habere yazıp arattım.
    ilk bulduğum başlık bu oldu.
    Ama koca bir hayal kırıklığı var.
    Ürünü inceleme, video linki verme vs. yanına
    kuru tanıtım yapılıyor kaç kere
    "iyi cihaz" yazısı geçiyor. Oblio'dan elemanlar
    forumu sarmış gibi :)

Geçen haftasonu Taksim Teknosa'da
    Samsung Galaxy S'e bakarken Oblio firma
    görevlisi "İndirime giren ürün bu!" diyerek
    Oblio Tablet Mint'i tanıtmaya başladı.
    Hemen tanıttığı vitrinin arkasında da
    Galaxy SII vardı. Onun ekran parlaklığı
    yanında Oblio güç korumaya geçmiş notebook
    kıvamındaydı. Ekran karanlık, parlaklık yok.
    Üstelik indirime girdi diye 449'a satmaya
    çalıştı :)

Bu ürün onunla aynı ise benim ilk izlenimim
    ekranının başarılı olmadığı yönündedir.

Ürünü tavsiye eden arkadaşlardan satın almayı
    düşünenler için daha faydalı tanıtım yazıları
    beklemek çok olmaz di mi?

Ekleme: Ürün andorid markete ulaşıyor mu diye sormuştum.
    Türkiyede market ulaşımı engelli gibi birşey dediler.
    Ama markete full ulaşabilen tabletler var diye biliyorum...
    Markalı ürünlerin ulaşamamasını anlayabiliyorum.
    Lisanstır, kurallara uymaktır vs. Ama oblio gibi
    markanın markete full erişim sağlaması gerekirdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 3 Ocak 2012; 12:58:07 >

• Arkadaşlar ben de Oblio'nun 7" slim tabletini aldım. Şunu söylemeliyim fiyatını fazlasıyla hak ediyor. Belki aynı fiyata adını ilk kez duyduğunuz markalar vardır ama en önemli 2. mesele ise teknik servistir. Sonuçta elinizdeki bir elektronik alet ve her an bozulabilir. Aradığınızda sizinle ilgilenen bir teknik servis bulabilmek çok zor. Oblio tabletime 3g vınn bağlamakta sorun yaşadım ve teknik servisi aradım. Gerçekten karşımdaki teknik ervis elemanının ilgisine şaşırdım. Samimi bir şekilde yardımcı oldu sorunumu çözdüm.

Bugüne dek bir çok elektronik alet kullandım ve inanın adı markalaşmış bir çok şirketin bile teknik servisi rezalet.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.