Şimdi Ara

Obp etkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru sayısı azaldığı için 1 net bile çok puan farkına neden olacağından obp etkisinin azaldığını düşünüyorum

• Evet doğru 👍
  • 90 92 arası 1.2 puan 1 tyt neti
  • Böyle düşünmeyen varmıııı
  • culcaster1121 kullanıcısına yanıt
    500 üzerinden 1 tyt neti 4.2 puana eşit tüm derslerin standart sapmalarını yok varsayarsak buda 7 obp 1 tyt neti demek ortalaması 91 olan biriyle 70 olan birinin farkı 3 tyt sorusu demek hatam varsa düzeltin lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skaikru -- 8 Temmuz 2018; 21:32:2 >
  • 1 ayt neti obpnin ağzına vuruyor. Haklısın
  • skaikru kullanıcısına yanıt
    O sadece tyt de hocam onun daha yüzde 40ını alacaksın
  • Şöyle düşünüyorum ygs lys döneminde soru sayısı fazlaydı obp ile geriye atmaması için daha fazla ne yapmamız gerekiyordu şuanki sistem obpsi düşük olanların işine yarayabilir özellikle kırık obplerin
  • culcaster1121 kullanıcısına yanıt
    ekleme: ayt testinde puanın %60ı alındığı için maximum puanı 300 aldım 1 ayt sorusu 3.75 puana eşit oluyor ortalaması 70 olan biriyle ortalaması 92 olan birinin arasında 6 soruluk ayt farkı oluşuyor. gerçekten muazzam yapımda emeği geçen herkesin anasını s*keyim gibi bir durum söz konusu büyük haksızlık var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skaikru -- 8 Temmuz 2018; 21:34:34 >
  • Yanlız her geçen sene insanların OBP puanları daha da yükseliyor düşük obp liler için kötü. İleride düşük obpliler kan kusucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bağdatlı Ruhi -- 8 Temmuz 2018; 21:38:25 >
    Hocam daha bile fazla 1 ayt neti 3 puan falan etkliyor 100 taban puandan dolayı
  • düşük obpden ziyade devlet okullarındakiler kan kusacak.özellikle kalburüstü okullarda durum çok vahim.bizim okuduğumuz lisede veliler isyan etmişti çocukların ortalamalar düşüyor en azından yüksek davranış notu verin diye hocaların umrunda olmamıştı.okul birincisinin obpsi 92ydi düşünün
  • quote:

Orijinalden alıntı: skaikru

500 üzerinden 1 tyt neti 4.2 puana eşit tüm derslerin standart sapmalarını yok varsayarsak buda 7 obp 1 tyt neti demek ortalaması 91 olan biriyle 70 olan birinin farkı 3 tyt sorusu demek hatam varsa düzeltin lütfen...
    Bir tyt neti 1,3 puan,1 ayt neti 3 puan. Yani 10 diploma notu farkı 2 ayt netine eşit.
  • Soru sayıları azaltıldığı için yığılma çok olacak dolayısıyla obp daha önem kazanacak diye düşünüyordum ben
    1tyt neti 4.2 eşit değil. 500ü 120e bölme. 400ü 120e böl.
  • coreturk4 C kullanıcısına yanıt
    3.30 o zaman :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skaikru -- 9 Temmuz 2018; 16:52:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.