Şimdi Ara

OBP Meselesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi bir anadolu lisesinden mezunum girdiğim zamanda 1.5 gibi bir yüzdelikle alıyordu herhalde. İlk bine oynayan okul birincisinin bile OBPsi maksimum 95tir. Benimki çok kötü olmasa bile muhtemelen geriye atacak bir OBP (88,49)
    Hele ki forumda puanı 500 üzeri olup OBPsi 80lerde olan bir sürü mağdur insan var. Bu sene temel lise ve özel okulların bakteri misali çoğalmasından ötürü OBPler bizleri çok ciddi sıkıntıya sokacak gibi görünüyor. Hele ki temel liselerde 10 net matematik yapamayan insanların ortalaması 100e yakın. Gerçekten sinir bozucu bir durum.
    10-15k aralığı için 88,49 OBP ne kadar geri atar sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dfbowie -- 28 Temmuz 2018; 20:35:14 >

• 88 atmaz kardeşim.benim 74 5k falan atmasını bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadib3 -- 28 Temmuz 2018; 20:36:42 >
  • Masum
  • Hocam bence sabit tutar ne ileri ne geri puaniniz kacti bu arada
  • Bbm09 B kullanıcısına yanıt
    Puango, sınavla gibi sapmasız hesaplayam sitelere göre 485/86 arası bir şey. Herhalde o aralıkta gelir diye düşünüyorum 20 bine kadar düşmez umarım
  • benim 80 2.3k kadar atacağını düsünüyorum seni max 1k atar bence :) belki daha da az:)
  • sadib3 S kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin duruma üzüldüm doğrusu. Umarım ham sıralamanız beklediğinizden iyi gelir de yerleştirmede üzülmezsiniz :)
  • Dfbowie D kullanıcısına yanıt
    Hocam bence 12k civarı bisey bekliyor sizi
  • Bbm09 B kullanıcısına yanıt
    Hocam yerleştirmede 12k güzel olur iyi kurtarır :) umarım dediğiniz gibi olur
  • Dfbowie D kullanıcısına yanıt
    netlerimde kötü hedefime ulaşamıyacağım gibi gözüküyor
  • atmaz
  • Bizim lise de öyleydi. Hocalar sözlü notu vermezdi kendi sınav notumuzu bile düşürürlerdi. 12. Sınıfta kimya sözlü notum 40tı sınavlarım 90dı ama gittiğim dershanede sınıfta en iyi bendim ama obpsi en düşük de bendim. Hayat işte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.