Şimdi Ara

Obscure 2 çıkmadı ama bende var!?!?! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Blacktric

quote:

Orjinalden alıntı: Justkoray

quote:

Orjinalden alıntı: Blacktric

quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

seed:tohum,döl ,kaynak...

ben değil babylon söylüyor.

burada kaynak demek istedin sanırım

Seeding P2P paylaşım programlarında kullanılan bir terim ve bu terimle kastedilen indirilen dosyanın tamamına sahip olan ve paylaşan kişiler. Aynı şekilde Leecher'da dosyayı indiren ve indirdiği kısmı paylaşan kişiler. Arkadaşın download hızı yavaş sanırım ...

sanırım 15gb lık 8 adet torrent çekmeye çalıştığımdan yavaş geliyo obs 2

Öhm ...

benim firefox mu bozuldu yoksa senin avatar mı yok

• Çıkmadan nasıl düşüyor ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

Çıkmadan nasıl düşüyor ya.

garanti içerde köstebek var
  • Panik yok aynısı final fantasy 12dede oldu.Fabrikada oyun basılırken çakalın biri kopyayaı kaçırıp nete vermiştir.Doğaldır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tatbkath

Panik yok aynısı final fantasy 12dede oldu.Fabrikada oyun basılırken çakalın biri kopyayaı kaçırıp nete vermiştir.Doğaldır.

olabilir..
  •  Obscure 2 çıkmadı ama bende var!?!?!

Ben de dayanamadım oyunu indirdim ve 2 günde bitirdim. Birinci oyundan daha kolay olmuş. Zira 2 gün gibi bir sürede hiç takılmadan doğal olarak yardım da almadan bitirdim oyunu. Tadı damağımda kaldı demek isterdim ama diyemiyorum kalmadı malesef. Oyunda hep birşeyler ay eksik ya da yetersiz bütçe kurbanı olmuş gibi. ( Tabii oyunu satın almayarak yetersiz bütçeye bir de benim tekme attığım gerçeğini utanarak söylüyorum.)Mesela kamera açılarının durmadan dönmesi adam gibi sabit kalmaması en büyük eksiği.

90lı yılların ortasından itibaren "Scream" adlı dandirikötesi filmle sinema dünyasına yeni bir soluk yeni bir sürünceme yeni bir milyar dolarlar götürme tezgahı olarak yer edinen, tür olarak "Teen Slasher" tabir edilen sinema janrını kendine gidişat edinen bu oyunun özellikle Amerika B.D. nde tuttuğunu söylemek yanlış olmaz galiba. Ki devamı çıktığına göre evet yanlış olmaz. Gelgelelim oyunun aldığı puanlar 60 civarında kalıyor çoğu oyun sitesinde. Fena değil, fazla sıkmadan, konu olarak fazla derine inmeden, abartılı şeyler söylemeden başladığı gibi biten bir oyun Obscure 2.

Obscure 2 çıkmadı ama bende var!?!?!

Edit: ss ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cooler_king -- 2 Eylül 2007; 15:11:59 >

• 3 yllk hort :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Professor Chaos*

3 yllk hort :D

aferin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.