Şimdi Ara

oc için yeterli mi bunlar/ YETERSİZZ VE YETERSİZMİŞŞ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    gigabyte GA EP43C DS3 / intel core 2 duo E8400 3 GHZ / corsair 2X2 GB 1066 MHZ DDR2 RAM / ocz 2 GB 1066 MHZ PLATİNUM XTC DDR2 RAM/ zotac gtx 295/ tagan 700 watt psu
    bu sistem sizce yeterli midir? bir de oc için voltaj değerlerim işlemci 1.15v, ram için 2.080v bunların üstüne çıkmayacam. ayrıca ben de iki farklı modelde ram var ocz ile corsair. görünüşte özellikleri aynı iki ram ama farklı iki ram ile oc yapmaya kalkarsam bir sıkıntı yaşar mıyım? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drserk -- 23 Mayıs 2009; 12:19:13 >

• kendi soruma cevap vereyim: YETERSİZZ
    bu anakart ve işlemci ile maksimum 3.20 ghz oldu. sonra stabilite bozuldu ve orthos'da test ederken 3.40 ghz'de hata verdi..
    bu açıdan o/c için elverişli bir anakrt önerir misiniz? bu anakartı değiştireceğim galiba..
  • bence rahatlıkla overclock yapabirlisin ben dual core 1.6 ghz ve 1 gb ramle 2,13 e çıkardım az birazcık bilgiyle bu sabah hiç bir sorun çıkmadı

Bu arada benim psu:250 watt

ona göre bence bi kendi sisitemine ide venimkine bak
  • http://forum.donanimhaber.com/m_1550398/tm.htm

buradan biraz daha bilgi al sonra yap overclock'unu
  • quote:

gigabyte GA EP43C DS3 / intel core 2 duo E8400 3 GHZ / corsair 2X2 GB 1066 MHZ DDR2 RAM / ocz 2 GB 1066 MHZ PLATİNUM XTC DDR2 RAM/ zotac gtx 295/ tagan 700 watt psu

bu sisteme guc kaynagi yetmez hele isin icinde overclock varsa.ramleri yan yana kullanman sorun yapabilir kolayi var tek kit ile oc dene ama o ekran kartiyla olmaz az guc ceken gariban pcie yedekte bisi yok mu onu tak yaparsin bence.suc anakartta degil karisik ram kullanip 700w'da 295 ile 8400'u 4 ghz yapmaya calisman.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.