Şimdi Ara

Oc yapiyorum ama 4.3 gecemiyorum yardim... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hesap makinesiyle cekmissin fotografi ama olsun xilince kasanin icinde gelen psu bildim :)

Tek girisli kartlari rahatlikla besler. Amd de 270x ler eski seri 2 pci girisi istiyor. Digeri donusturucuyle halledilebilir. Vatanda 530 liraya vardi sapphire dual x 270x bir sey... Alinabilir performansi iyidir sizi uzmez. 2 GB lik model tabi ki.. Fiyati cok iyi su anlik...daha ust karta da gerek yok bence 6300 ile. Yalniz kart 150w cok agir stress testinde 200w vekmis. Islemci 95w ancak o da maksimum hali..diger parcalarla 360 w kurtarir. Ancak gunluk kullanimda stress testi olmayacagindan 150w olarak hesaplarsan psu yeterli gelmeli. Ama biraz sinirda olacak. Takabilirsin de takmaya da bilirsin. Bunlarin yerine 265x veya 370(daha dusuk perfirmanslidir) alirsan psu rahat yeter. Bu arada eger 270x alirsan oc yapmani onermem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesap makinesiyle cekmissin fotografi ama olsun xilince kasanin icinde gelen psu bildim :)

Tek girisli kartlari rahatlikla besler. Amd de 270x ler eski seri 2 pci girisi istiyor. Digeri donusturucuyle halledilebilir. Vatanda 530 liraya vardi sapphire dual x 270x bir sey... Alinabilir performansi iyidir sizi uzmez. 2 GB lik model tabi ki.. Fiyati cok iyi su anlik...daha ust karta da gerek yok bence 6300 ile. Yalniz kart 150w cok agir stress testinde 200w vekmis. Islemci 95w ancak o da maksimum hali..diger parcalarla 360 w kurtarir. Ancak gunluk kullanimda stress testi olmayacagindan 150w olarak hesaplarsan psu yeterli gelmeli. Ama biraz sinirda olacak. Takabilirsin de takmaya da bilirsin. Bunlarin yerine 265x veya 370(daha dusuk perfirmanslidir) alirsan psu rahat yeter. Bu arada eger 270x alirsan oc yapmani onermem.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Hesap makinesiyle cekmissin fotografi ama olsun xilince kasanin icinde gelen psu bildim :)

Hesap makinesi sevdim bunu :) ya teli acmiyim dedim sonra o mesaja bak suna bak vs uyuyamiyorum :)
    O zaman hocam ben bekliyim demi amd dusuk gucte yuksek verimli kartlar yapcakmis mart ayni bekliyim eger guzel bisi cikarsa alir takariz olmadi psu onerirsiniz :) cok tesekkur ettim bilgiler icin benim kafami en cok karistiran dx 12 15 20 fps fark yaratiyor simdi 270x alirsamda mahrum kalmak istemem yeni teknolojiye az kaldi bekliyim en iyisi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hesap makinesiyle cekmissin fotografi ama olsun xilince kasanin icinde gelen psu bildim :)

Hocam hazir s3ni yakalamişken bi sikintim daha var onuda yanitlarsan sevinirim..
    Hocam gta 5 de 1600x900 cozunurluk bana 1080p den cok daha ust geliyor renkler felan canlilasiyor keza butun oyunlarda boyle bi goz yanilmasimi yoksa monitorlemi alakali yani inanilmaz fark var sanki 1080p bana tozlu boguk puslu geliyor ama 1600x900 cozunurluk daha canli daha parlak biraz kirilgan bu nedir hdm ile bagli ? Cozemedim gitti sorun b3nim gozdemi monitordemi harbidenn anliyamadim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• DarqSWorD D kullanıcısına yanıt
    Dogal monitor cozunurlugu neyse onda kullanin patchleri yapmadiysaniz onlari yapin bir de fps icin unutmadan.

Gerekirse her seyi lowa alin ama cozunurlukten asla sasmayin flu goruntu oluyor gozu cok yorar

270x au an indirimde 2. Elde 400 e sattiklari kart 530 lira o yuzden alinmaya uygun bir kart o yuzden belirteyim onu da. Yeni nesili beklemek bana gore degil o zamana kim ole kim kala dx 12 ne kadar beklentileri verecek o d aayri konu

• quote:

Dogal monitor cozunurlugu neyse onda kullanin patchleri yapmadiysaniz onlari yapin bir de fps icin unutmadan.

Gerekirse her seyi lowa alin ama cozunurlukten asla sasmayin flu goruntu oluyor gozu cok yorar

270x au an indirimde 2. Elde 400 e sattiklari kart 530 lira o yuzden alinmaya uygun bir kart o yuzden belirteyim onu da. Yeni nesili beklemek bana gore degil o zamana kim ole kim kala dx 12 ne kadar beklentileri verecek o d aayri konu

Anladim hocam ben iyice arastiriyim duruma gore alabilirim hizli karar vermek istemiyorum

• quote:

Gta 5 orjinal patchler full yapili dedigin gibi cozunurlukten şaşmayayim en iyisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarqSWorD

quote:

Orijinalden alıntı: SwordMachine

Zaten işlemci kartı besler niye OC yapıyorsun.

Senin mantiga gore 4.7 yapsam gtx 970 besler

Hayır 970 i besler diye birşey demedim.
    kullandığınız kart güçlü kart değil 6300 ün stokta besleyeceği kartlar r9 280 r9 280x ve r9 380 olabilir.Yani OC yapmanız gereksiz
    Zaten 6300 ü 4.5-4.6 GHZ ye alsanız 970 e olan darboğazın büyük bir kısmı yok olacaktır yinede darboğaz olabilir tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwordMachine -- 27 Aralık 2015; 9:38:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.