Şimdi Ara

oc yardımmmm / 2.4 => 3.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arctic cooling ultra silent 4 socket 478 soğutucu ile gigabyte 8ipe1000mk anakart
    P4 işlemciyi voltajsız aşırtsam soğutma açısından bi sorun yaşar mıyım?
    kasada egsoz fanı var(sonradan kendim takmıştım (: ) hava akımı iyi sayılır
    psu bluestorm 500w
    ram 256 + 512 400 mhz (bi 512 daha alıp dual channel yapmayı planlıyorum ya da sizce bi tane 1gb mı taksam fazla soru soruyorum ama )
    neyse önemli olan bu overclock yaptığımda performansı yavaşlatmayacak bi soğutucu almam...
    dediğim a.c. alsam nasıl olur?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManInBlack -- 20 Ağustos 2008; 0:40:41 >

• cevap...
  • arkadaşlar a.c. ultra silent 4 işimi görür mü?
    bi tavsiye edecek yok mu?
  • bu üst üste 3. mesaj...
    bi bilen yok mu biraderler yav
  • quote:

Orjinalden alıntı: ManInBlack

arctic cooling ultra silent 4 socket 478 soğutucu ile gigabyte 8ipe1000mk anakart
    P4 işlemciyi voltajsız aşırtsam soğutma açısından bi sorun yaşar mıyım?
    kasada egsoz fanı var(sonradan kendim takmıştım (: ) hava akımı iyi sayılır
    psu bluestorm 500w
    ram 256 + 512 400 mhz (bi 512 daha alıp dual channel yapmayı planlıyorum ya da sizce bi tane 1gb mı taksam fazla soru soruyorum ama )
    neyse önemli olan bu overclock yaptığımda performansı yavaşlatmayacak bi soğutucu almam...
    dediğim a.c. alsam nasıl olur?...

voltajsız hız aşırtmalarda a.c. ile sıcaklık sıkıntısı yaşamazsın gibi geliyoo ama tabi intel ehli arkadaşlar daha vakıftır bu konuya..Herneyse ramler konusundada dual çalışan ramler tek parça ram'e nazaran daha performanslıdır tavsiyem kesinlikle dual ram hem uygun fiyatlarada bulunabiliyo bildiğim kadarıyla

• oh ya saol birader...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.