Bildirim
OCAK AYI DOWNLOAD SIRALAMASI- 0,98 TB DOWNLOAD REKOR (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukan733 -- 1 Şubat 2015; 13:21:56 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: MyWorldLife
hocam boşamı attık ss'leri listeyi güncellemeyecek misiniz
Guncellicem yav
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eufloria -- 1 Şubat 2015; 13:24:50 > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 1 Şubat 2015; 13:27:43 > -
-
-
-
Emin misin?
Ekle reis.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih -- 1 Şubat 2015; 13:59:46 > -
-
1tb lık harddiski bosa doldurtma bana okul neti zaten 600-1000 mb arası zorlamaz fazla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Rostaicer
quote:
Orijinalden alıntı: HAAltuntas
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Legend
quote:
Orijinalden alıntı: HAAltuntas
Konuyu iyi ki gördüm modemi resetledim hemen..
Bişey sorucam kardiş sen dedin ya resetledim hemen. Modemi kapatıp açtın mı yoksa arkadaki reset butonuna mı bastın
Fişi çekip 5 sn sonra taktım.
neden resetledin ki
Gün içinde yapılan download miktarı bağlantı kesildiği zaman o güne yazılıyor. Bağlantı kopmadan 12'yi geçerse ertesi güne yazılıyor. Gerçi ben Dsmart net kullanıyorum o gece 4'te güncelliyor ama 12 olarak ayarladım kendimi ne olur ne olmaz.
-
-
3 ay önde 8mb/s ile 1tb çekmişliğim var ama belgeleyemem dsmartta sadece son 3 ayı gösteriyor. -
ne yaptınız böyle sonra internet niye yavaş herif sınırsız diye inidirp inidirip siliyor boşuna zarardan başka bir şey değil.
birde indirdiklerinizin boyutunuda gösterin bakalım. -
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X