Şimdi Ara

Ocelote'dan doğru karar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayırdır kardeş ocelote'un dh hesabı mısın konu açmak için mi geldin
  • Yalnız yerine gelen perkz baya billurlu adama benziyor.bugunko macta irelia ile kapismasini bilen biler 100 canla kuleden hasar yiyen % 75 canli irelia kesti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askavcisiurgot -- 10 Ocak 2015; 1:10:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: askavcisiurgot

Yalnız yerine gelen perkz baya billurlu adama benziyor.bugunko macta irelia ile kapismasini bilen biler 100 canla kuleden hasar yiyen % 75 canli irelia kesti

Çok belli bi zed oyunu değil miydi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Hiç sevmediğim aşırı derecede itici bulduğum bir oyuncu. Hiçbir zaman da anlayamadım neden bu kadar çok fanı olduğunu.

Sonradan başlayanlar o akımı bilmez ama, Ocelote bu oyunu ünlü eden streamerlardan biri. Hani şimdi herkes Bjergsen'i, Faker'ı yok Wildturtle'ı oyunu aşmış insanlar olarak izliyor ya, biz de sezon 1 zamanları Ocelot'u, HotShotgg'yi, Wickd'ı o gözlerle izlerdik. Çünkü o zamanlar bu oyunu oynayan ve en büyük kitleye hitap eden insanlar onlardı. Own3d.tv'de öyle fazla streamer olmazdı, ben oyunu öğrenmek için açıp saatlerce Ocelot izlerdim mesela. Yani bu adamlar bir nevi old school. Şimdilerde bu adamlar gerek metalara ayak uyduramadı, gerek mantalitelerini kaybettiler ancak ne olursa olsun zamanının büyük oyuncuları bunlar. Doğal olarak ordan gelen bir saygı ve sevgi var.

• Kaynak ? Benim bildiğim bu turnuvalık oynamıyor . Menajerliğe geçtiyse o da güzel stream açar belki de izleriz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.