Şimdi Ara

OCP Mürekkep nerden alabilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
3
Favori
27.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fuckerfukara

quote:

Orijinalden alıntı: Uxexes

Forumda mürekkep testleri olmak üzere bende şahsım adıma konuşuyorum tüm mürekkepleri denedim ve şuana kadar kartuşmatik ve OCP kadar kaliteli mürekkep türkiyede yok. Testlerimde en iyi den en kötüye sıralayım.

1) OCP MÜREKKEP - Renkler çok canlı fotoğraf baskısı için mükemmel, kesinlikle tıkama yapmıyor.
    2) KARTUŞMATİK - Renkler çok canlı , kesinlikle tıkama yapmıyor.
    3) CESCESOR - Renkler canlı , Uzun süreli beklemelerde ballaşma yaparak yazıcı kafasını tıkıyor açılması imkansız.
    4) OLİSER- Renkler Mat Yazı için kullanılabilir resim baskısı için tavsiye etmiyorum. Tıkama yapmıyor.
    5)İNKTOUCH - Uzak durun.

OCP *****
    KARTUŞMATİK *****
    CESCESOR ***
    OLİSER ***
    İNKTOUCH KOCAMAN (0) SIFIR

Uxexes
    ARkadaşım kusura bakma ama pek gerçekçi gelmedi yazdıkların biraz çelişkili, bir test yapıyorsun aha sonuçlar diyorsun
    bu kadar kolaymı bu işler test aşamasını neden bizimle paylaşmadın nerde giriş,gelişme sen direk sonuç yazmış nerden bilelim senin test yaptığını keşke bir kaç tane foto koysaydın yalandan da olsa yazıcı forumundaki bu senin ilk mesajın olmasıda kuşkuları artırıyor tabi (bin başı olman bişeyi değiştirmez)

Bir diğer çelişkili yazında test yaptığın mürekkeplerin içinde cescesor mürekkebinin uzun vadede kafa tıkadığını ve de açılmasının imkansız olduğunu yazmışsın.Madem senin yazıcın tıkandı teste nasıl devam ettin? neden sorununu burada paylaşmadın bunlar çok ucuz numaralar.Başkalarının yazdıklarını burda derleyip toparlayıp sanki senin başından geçmiş gibi anlatman yani bu kadar kolay olmaması lazım tam bir bilgi kirliliği herkes herşeyin en iyisini biliyor zaten bilmeyen ne yapıyor burada yazılan bazı yalan yanlış yazılarla kendine yön belirliyor sonuç hüsran

Size gerçekci gelmemiş olabilir fakat bu testleri son 6 aydır yapıyorum ve sadece 1 tane makine kullanmadım. Kuşku yapacakta birşeyde yok. Tıkalı makine hala duruyor istersen sana yollabilirim birde sen gör bu kadar tecrübelli konuşuyorsun, yazımı iyi okusaydın daha olumlu konuşabilirdik. Birde ben bu mürekkepleri hadi test yapacam diye almadım bunları zaman içinde alıp 1litreler bitinceye kadar denedim kullandım yani hadi ben şu mürekkepleri test edeyim demedim. Tşk ederim. Yorumlarınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uxexes -- 1 Ağustos 2011; 9:28:58 >

• Bu OCP mürekkeplerin 5 kartuşlu CANON yazıcılar için uygun olanı yok mu acaba? 520BK serisi siyah mürekkep yok sanırım.
  • Merhaba Arkadaşlar..

OCP mürekkeplerle ilgili yaptığımız su testini aşağıdaki linklerden izleyebilirsiniz.

http://www.bitmeyenkartus.com.tr/EPSON-UYUMLU-500-ml-SIYAH-Murekkep-OCP-INK,PR-269.html

yada;

http://www.bitmeyenkartus.tv/bitmeyen-kartuslu-epson-px660-yazicidan-ocp-murekkeple-basilan-fotografin-su-ile-yapilan-kalite-te/ocp-murekkep-su-testi-video_d58d686ae.html#

Ürün ve hizmetlerimizden memnun kalmanızı dileriz..

Saygılar..
    Sevgiler..

BURSA KARTUŞ
    BİTMEYEN KARTUŞ
    Yaşar ASA

0545-224 0100
    0224-224 0000
    0538-659 1750
    www.BitmeyenKartus.com.tr
    www.dolantoner.com
    www.bursakartus.com.tr

• acikcasi ben ocp yi pek begenmedim. ozellikle de siyah murekkebini. su testi murekkep kalitesi icin pek bisey ifade etmez dogrudan etken degildir. kagidin kaplamasi onemlidir. ayni murekkeple water prof olmayan bir kagidi teste tabi tutun farki gorun. benim icin renk gamutu, renk dogrulugu, murekkebin zamana karsi direnci solmamasi daha onemlidir. malesef ki ocp murekkepleri epson px720 yazicinin kafasini tikamis durumda. ocp yi epson icin tavsiye etmiyorum. 1,5 pikolitre kafaya sahip yazicilarda kullanmanizi tavsiye etmem. ama epsonun giris seviyesi 4 pikolitreye sahip yazicilarinda hemen sorun olusturmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civalı sokak lambası -- 1 Ağustos 2011; 17:26:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: civalı sokak lambası

acikcasi ben ocp yi pek begenmedim. ozellikle de siyah murekkebini. su testi murekkep kalitesi icin pek bisey ifade etmez dogrudan etken degildir. kagidin kaplamasi onemlidir. ayni murekkeple water prof olmayan bir kagidi teste tabi tutun farki gorun. benim icin renk gamutu, renk dogrulugu, murekkebin zamana karsi direnci solmamasi daha onemlidir. malesef ki ocp murekkepleri epson px720 yazicinin kafasini tikamis durumda. ocp yi epson icin tavsiye etmiyorum.

Bende epson px660 ve p50 modellerinde denedim ve halen kullanıyorum renk gamutu kadar ayrıntı verecemeyeceğim o beni aşıyor ama renkler bana gayet parlak ve canlı geliyor ayrıca şuana kadar bir kuruma gibi birşeyde olmadı acaba siz eski mürekkepleri kullanırken ocp leride üstüne mi karıştırdınız? Ondan dolayı olabilirmi? ve size kartuşmatik mürekkeplerinide test etmenizi öneririm.

• quote:

yetkili saticiliginizi kim yetkilendirdi acaba. elinizde bir belge var mi.

Selamlar..

OCP Yetki Belgemiz ektedir..

Saygılar..
    Sevgiler..

BURSA KARTUŞ
    Yaşar ASA

0545-224 0100
    0224-224 0000
    0538-659 1750

www.dolantoner.com
    www.bursakartus.com.tr

OCP Mürekkep nerden alabilirim?

• Nasıl bir belgedir öyle!photoshopda hazırlanmış gibi duruyor...
    Firma Ünvanı:! Bursa Kartuş Birol Çil ve Ortağı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: falcon1977

Nasıl bir belgedir öyle!photoshopda hazırlanmış gibi duruyor...

• Bana da biraz sıradışı geldi
  • <Ortağı> kim bu ortak? Adamlar açık çek yazmış sanki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: falcon1977

Nasıl bir belgedir öyle!photoshopda hazırlanmış gibi duruyor...

Merhaba Arkadaşlar,,

Evet çok haklısınız , En değerli belgeler ve fotoğraflar Photoshop gibi harika programlarla oluşturulmuştur. Sizinle bu konuda aynı fikirdeyiz.

Aslında; resimden çok , içeriğiyle ilgilenmelisiniz.

Gördüğünüz Belge bize; AKICI'nın Yetkilisi Fatih Mehmet AKICI Tarafından gönderilmiştir. Yakında kendi sitelerinde Yetkili satıcı olarak BURSA KARTUŞ ibaremiz ve telefonlarımız eklenecektir.

Yine de; bu cevap size yeterli gelmediyse, aşağıda verdiğim açık bilgiler doğrultusunda AKICI'dan bizimle ilgili gerekli bilgileri alabilirsiniz.

OCP Mürekkepleri Tek Türkiye Distributoru;
    AKICI İNKJET VE LASER TEKNOLOJİLERİ SAN. VE TİC. KOLL. STİ.

web sitesi :www.Akici.com.tr

E-mail: satis@qc.com.tr

Telefon: 0212 786 62 50

Fax : 0212 786 62 51

Adres: İstanbul Trakya Serbest Bölgesi Atatürk Bulvarı
    Begonya Sk. No:5/6 34540 Çatalca-İSTANBUL

Arkadaşlar sizden bir ricam var;

Lütfen gereksiz şeylerle beni oyalamayın... Yapacak daha çok işimiz ve bizden hizmet bekleyen müşterilerimiz var. Gerçekten doğru dürüst birşeyler soruyorsanız; her türlü sorunuza en doğru ve en detaylı bilgileri vereceğim... Aslında; burada yazmanıza da hiç gerek yok; 7/24 Cep telefonlarımı mutlaka açarım. Cep telefonlarımdan ararsanız çok memnun olurum. Forumlara her zaman girip kontrol edemiyorum.

OCP Yetkili satıcısı BURSA KARTUŞ

Saygılar..
    Sevgiler..

BURSA KARTUŞ
    Yaşar ASA

0545-224 0100 (7/24)
    0224-224 0000
    0538-659 1750 (7/24)

www.dolantoner.com
    www.bursakartus.com.tr

• quote:

Orijinalden alıntı: mydonnoz

Sonunda güzel bir haber geldi. Siparişini en yakın zamanda geçerim.Sizlerden OCP mürekkepleriyle alınmış çıktı yorumları gelirse çok daha güzel olacak.Teşekkürler.
    Ayrıca merak ettiğim Epson için yapılan ilk OCP mürekkep serisi bu değilmi?

Selamlar..

Evet daha önce EPSON uyumlu OCP mürekkep yoktu. Türkiye'de ilk defa satışa sunuluyor.

OCP ile ilgili sizlere çok güzel haberlerimiz olacak. Yakında size bilgi vereceğim.

www.Bitmeyenkartus.com.tr den OCP mürekkeplerimizle ilgili detaylı bilgilere ulaşabilir ve satın alabilirsiniz. Ürün içeriklerimizde videolu anlatımlar da mevcuttur.

Bize her zaman ve kolayca ulaşabilirsiniz.

Saygılar..
    Sevgiler..

BURSA KARTUŞ
    Yaşar ASA

0545-224 0100
    0224-224 0000
    0538-659 1750

www.dolantoner.com
    www.bursakartus.com.tr

• quote:

ocp mürekkepleri bende tam bir hayal kırıklıgı oldu. çok büyük bir beklentim vardı bu mürekkeplerden. amacım epson px720 de fotograf ve grafik çalışması basmaktı. epsonun premium glossy kagıt ve 4 farklı marka kagıt kullanmama ragmen ocp epson siyahtaki yaldızımsı parlamaya engel olamadım. siyah renk fotograf baskılarında yaldız gibi parlıyor. bu da fotografa hoş bir hava katmıyor. bir de şunu gözledim, ocp mürekkepler çok çabuk kuruyor, ilk basıldıgında çok canlı ama yarım saat bir saat sonra o canlılıktan eser kalmıyor, renkler soluklaşıyor. mürekkebin içinde yogun alkol varmış gibi bir kokusu var. belkide uygun kagıt seçimiyle iyi netice verebilir ama ben aradıgımı bulamadım ocp de.... tabi bunu epson mürekkepleri için söylüyorum. diger yazıcı markalarına uyumlu mürekkeplerini denemedim.. toplamda yaklaşık 400 ml mürekkep kullandık, fakat acemi bir arkadaş sorun yaşadıkça kafa temizleme yapınca epson px720 ped uyarısı vermeye başladı. kafalardaki 2 renk de tıkalı durumda... onlarca ceşit mürekkep ve kagıt kullanmış biri olarak goprint mürekkep ve agfa kagıt da karar kıldım, şuan için mükemmel ikili. bu mürekkebin baskılardaki renk dogrulugu mükemmel. toplamda yaklaşık 700 ml mürekkep kullanılmasına ragmen bir sorun yok..

OCP Mürekkep nerden alabilirim?

selamlar..

OCP mürekkeplerle bu türlü bir sonuç almanız imkansızdır. Mürekkepleri hangi firmadan satın aldığınızı ve faturanın fotokopisini iletirseniz firmayla ilgili gerekli işlemler başlatılacağından emin olabilirsiniz.

Mümkünse elinizde kalan mürekkep numunelerini ve şişelerini de lütfen atmayınız.

OCP mürekkeplerle ilgili hangi şehirdeyseniz, Adresinize yetkili bir arkadaşımızı gönderebiliriz. Arkadaşımızın yanında istediğiniz testlerin tamamını yapabilirsiniz. Adres ve telefon bilgilerinizi bize ilettiğinizde en kısa zamanda adresinizde olacağız ve gerekli testleri yapabilmeniz için size kolaylık sağlayacağız.

"ocp mürekkepleri bende tam bir hayal kırıklıgı oldu" gibi cümleler, çok ciddi bir iddiadır. Sizin için söylemiyorum ama eğer birileri OCP diye farklı ürünler satıyorsa, mutlaka bu konuda gerekli olan yapılacaktır. Bu konuda sizden yardım bekliyor olacağız.

Cep telefonlarımdan da bana 7/24 ulaşıp gerekli bilgileri iletebilirsiniz.

Bize her zaman ve kolayca ulaşabilirsiniz.

Saygılar..
    Sevgiler..

BURSA KARTUŞ
    Yaşar ASA

0545-224 0100
    0224-224 0000
    0538-659 1750

www.dolantoner.com
    www.bursakartus.com.tr

• Orjinal almanya menşeeili opc mürekkep stoklarımızdadır.En düşük fiyat garantisi ile bulabileceğiniz en iyi fiyattan temin edebilirim. Kafa tıkamaya karşı hertürlü garantisi mevcuttur.
    esatis@powertiger.com.tr adresine her türlü sorularınızı yazabilirsiniz.
    Firmamız ISO9001:2008 Kalite belgesi ile hizmet vermektedir.En uygun fiyat garantisinide size vermekteyiz.
  • bursa kartuş benim nezdimde sabıkalı malesef. neden mi? sen pigment mürekkep kullanan hp 940 kafalar için kolay dolum kartuşunun içine dye bazlı mürekkebi koy sat, ondan sonra kullanıcı olarak biz sorun yaşıyoruz deyince yan yattı çamura battı gibi savsaklamalarla sorumlulugu kabul etme. su anda bursa bitmeyen kartustan alınmış 3 takım 940 serisi kolay dolum kartusları yüzünden 2 adet hp8000 ve 1 adet hp8500 yazıcının kafaları gitmiş vaziyette.

mürekkeplerin nerden alındıgı konusuna gelince,mürekkepler akıcıdan alındı daha siz bu mürekkepleri satmazdan evvel. fatih bey hakkında işlem mi başlatacaksınız?

quote:

OCP mürekkeplerle ilgili hangi şehirdeyseniz, Adresinize yetkili bir arkadaşımızı gönderebiliriz. Arkadaşımızın yanında istediğiniz testlerin tamamını yapabilirsiniz. Adres ve telefon bilgilerinizi bize ilettiğinizde en kısa zamanda adresinizde olacağız ve gerekli testleri yapabilmeniz için size kolaylık sağlayacağız.

yukardaki cümleleriniz bir iyiniyet ifade ediyor olabilir ama boş cümlelerdir. çünkü 940 kafaların cenazeleri hala oldugu yerde duruyor. yukardaki cümleler bu konudaki bilgisizliginizi de ele veriyor malesef, siz test dediğiniz şeyi 20-30 çıktıyla mı yapıyorsunuz? ben aynı mürekkebi değişik marka kagıtlarla 1-2 hafta yogun olarak kullandıktan sonra bir kanaate varıyorum, tecrübemi aktarıyorum. test konusunda çok hassas oldugumu da söyleyebilirim. belki de şimdiye kadar 10 çeşit mürekkep ve kagıt kullandım, test ettim.

mürekkepler ve yazıcılar konusunda acemi bilgisiz firmalar kullanıcalara çok şeyler ögretiyor. bilgisizce bu işleri yapanları gördükçe bir yandan da üzülüyor insan. dünyanın masrafını yapıp gerçekleri yaşayarak ögrendikçe bilgi sahibi olup çok iddialı konuşabiliyor.

• quote:

bursa kartuş benim nezdimde sabıkalı malesef. neden mi? sen pigment mürekkep kullanan hp 940 kafalar için kolay dolum kartuşunun içine dye bazlı mürekkebi koy sat, ondan sonra kullanıcı olarak biz sorun yaşıyoruz deyince yan yattı çamura battı gibi savsaklamalarla sorumlulugu kabul etme. su anda bursa bitmeyen kartustan alınmış 3 takım 940 serisi kolay dolum kartusları yüzünden 2 adet hp8000 ve 1 adet hp8500 yazıcının kafaları gitmiş vaziyette.

mürekkeplerin nerden alındıgı konusuna gelince,mürekkepler akıcıdan alındı daha siz bu mürekkepleri satmazdan evvel. fatih bey hakkında işlem mi başlatacaksınız?

quote:

yukardaki cümleleriniz bir iyiniyet ifade ediyor olabilir ama boş cümlelerdir. çünkü 940 kafaların cenazeleri hala oldugu yerde duruyor. yukardaki cümleler bu konudaki bilgisizliginizi de ele veriyor malesef, siz test dediğiniz şeyi 20-30 çıktıyla mı yapıyorsunuz? ben aynı mürekkebi değişik marka kagıtlarla 1-2 hafta yogun olarak kullandıktan sonra bir kanaate varıyorum, tecrübemi aktarıyorum. test konusunda çok hassas oldugumu da söyleyebilirim. belki de şimdiye kadar 10 çeşit mürekkep ve kagıt kullandım, test ettim.

mürekkepler ve yazıcılar konusunda acemi bilgisiz firmalar kullanıcalara çok şeyler ögretiyor. bilgisizce bu işleri yapanları gördükçe bir yandan da üzülüyor insan. dünyanın masrafını yapıp gerçekleri yaşayarak ögrendikçe bilgi sahibi olup çok iddialı konuşabiliyor.

Sevgili Civalı sokak lambası,

Kısaca şunu söylüyoruz;

Tüm adres ve telefonlarımız her forum yazımızda yazılıdır. Sorununuz varsa, bizi arayın sorununuzu çözelim.

Siz,, Bizden ürün aldığınızı söylüyorsunuz.. Öyleyse Faturaları burada; forum donanım'da yayınlayın.. Tüm zararınız buradaki insanların huzurunda karşılanacaktır.. Emin olabilirsiniz.

Karşılıklı bu forumda yazışıyoruz... Uzun zamandır yazıştığım halde, ne isminizi ne telefonunuzu bilmiyorum.. Eğer sitemizden ürün alıyorsanız, fatura isminizi yada sitedeki kullaıcı adınızı da bilmiyorum.

SADECE; sizden şunu aldım tıkandı, bunu aldım tıkandı,, diyorsunuz.. Sorununuz varsa, %100 çözülecektir.

Telefon ve iletişim bilgilerinizi ve de özellikle bizden aldığınız ürünlerin fatura fotokopilerini sizden bekliyoruz.

Aksi taktirde, asla yazdıklarınız ciddiye alınmayacaktır....

HİÇ BİRŞEY YAPAMIYORSANIZ,,,, LÜTFENNNN TELEFONLA BANA ULAŞIN....

Saygılar..
    Sevgiler..

BURSA KARTUŞ
    Yaşar ASA

0545-224 0100
    0224-224 0000
    0538-659 1750

www.dolantoner.com
    www.bursakartus.com.tr

• quote:

bursa kartuş benim nezdimde sabıkalı malesef. neden mi? sen pigment mürekkep kullanan hp 940 kafalar için kolay dolum kartuşunun içine dye bazlı mürekkebi koy sat, ondan sonra kullanıcı olarak biz sorun yaşıyoruz deyince yan yattı çamura battı gibi savsaklamalarla sorumlulugu kabul etme. su anda bursa bitmeyen kartustan alınmış 3 takım 940 serisi kolay dolum kartusları yüzünden 2 adet hp8000 ve 1 adet hp8500 yazıcının kafaları gitmiş vaziyette.

quote:

arkadaşım 940 demişsin ama OCP nin şuanda hp ler için mürekkebi yokki olsa bende alacam. Bendede HP 6500 var aynı dediğin gibi. Tüm mürekkep markalarıda denedim aynı senin gibi ama şuanda hiçbir firmada yok, var diyorlar alıyoruz başımıza bela alıyoruz. Fakat OCP nin epsonundan acayip şekilde memnunum Birde kartuşmatik mürekkepden bilgin olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uxexes

quote:

quote:

arkadaşım 940 demişsin ama OCP nin şuanda hp ler için mürekkebi yokki olsa bende alacam. Bendede HP 6500 var aynı dediğin gibi. Tüm mürekkep markalarıda denedim aynı senin gibi ama şuanda hiçbir firmada yok, var diyorlar alıyoruz başımıza bela alıyoruz. Fakat OCP nin epsonundan acayip şekilde memnunum Birde kartuşmatik mürekkepden bilgin olsun.

Alıntı yapıyorsunuz ama alıntı yaptığın yeri bile okumamışsınız anlaşılan...
    Ocp nin Hp mürekkebinden bahsedilmemiş, Bursakartuşun Hp mürekkebinden bahsedilmiş...
    Bahse konu olan OCP mürekkepleride Epson yazıcılar için alınmış olan mürekkep...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falcon1977 -- 5 Ağustos 2011; 19:25:11 >

• okudum anlamadım şimdi anlamış oldum. Hp 6500 - 8500 gibi yazıcıların mürekkebi piyasa iyi diyebileceğimiz birşey yok. Sizin kullandığınız OCP leride anladım. Kartuşmatik mürekkepleri denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powertiger

Orjinal almanya menşeeili opc mürekkep stoklarımızdadır.En düşük fiyat garantisi ile bulabileceğiniz en iyi fiyattan temin edebilirim. Kafa tıkamaya karşı hertürlü garantisi mevcuttur.
    esatis@powertiger.com.tr adresine her türlü sorularınızı yazabilirsiniz.
    Firmamız ISO9001:2008 Kalite belgesi ile hizmet vermektedir.En uygun fiyat garantisinide size vermekteyiz.

Sayın Powertiger, sizin OCP mürekkepleri yetkili satıcı belgeniz var mı? Piyasada satılan ve sorun yaşatan OCP mürekkeplerinin çoğunun sahte olduğu söyleniyor.Varsa bir belgeniz paylaşırsanız seviniriz...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.