en kısa zamanda halledicem. ilgin için teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: ebleksin
tank seti aynen bahsettiğin şeffaf olanlardan. sarı ve mavi de sorun yoktu.siyah ve kırmızı hortumun yarısına kadar geriye gitmişti. geçtiğimiz çarşamba şırıngayla mürekkepleri çektim . cuma baktım kırmızı tekrar geriye gitmiş.
sıkıntı sadece tanktanda olmayabilir kartuşun üzerinde takılı olan şeffaf silikonda yırtılmış olabilir yada kırmızı renk hava yeri sıcak silikonla tıkanmamış olabilir sadece tanka bağlamak yalnış olur bu sorunu
quote:
Orijinalden alıntı: egemen bilişim
quote:
Orijinalden alıntı: ebleksin
tank seti aynen bahsettiğin şeffaf olanlardan. sarı ve mavi de sorun yoktu.siyah ve kırmızı hortumun yarısına kadar geriye gitmişti. geçtiğimiz çarşamba şırıngayla mürekkepleri çektim . cuma baktım kırmızı tekrar geriye gitmiş.
sıkıntı sadece tanktanda olmayabilir kartuşun üzerinde takılı olan şeffaf silikonda yırtılmış olabilir yada kırmızı renk hava yeri sıcak silikonla tıkanmamış olabilir sadece tanka bağlamak yalnış olur bu sorunu
İlgin alakan için çok teşekkürler. durum aynen söylediğin gibi. tanktan gelen mürekkebin kartuşa girdiği yerde hortum yırtılmış. siyahla sarıda hava alıyormuş minik bir delik oluşmuş. tanktan gelen hortum seti değişti. sorun çözüldü. Burda Isparta'da EmekCopy var BK bayisiydi. Yazıcımı ondan almıştım. Sağolsun Mehmet abi çok ilgilendi.
Merhaba canon mg 5150 kullanıyorum, sağdan soldan çok mürekkep aldım renkleri birtürlü tutturamadım, bitmeyenkartus.com.tr sitesinden bir yetkili ile görüştüm, sıkılmadan herşeyi anlattılar sonunda photoink mürekkep aldım sonund tutturdum 4 renk ve 5 renk modelleri çok farklıymıs , üçe beşe bakmayın mutlaka deneyin. örnekleri yüklüyorum hp 250gr foto kagıdı ilk resim 2. orjinali
kadirekinci
kullanıcısına yanıt
kadir bey peki ocp nin hangi mürekkepleri ile basılmıştır bu resimler ocp 525/526 serisi mürekkepleri ilemi yoksa sıradan 2 kartuşlu yazıcılar için kullanılan üniversal mürekkeplemi basıldı acaba ocp firmasında yaklaşık 400 e yakın mürekkep çeşidi bulunmaktadır tek çeşit değil ilk once bunu öğrenmeliyiz değilmi hatta şunu soyleyim size bilinçsiz bir satıcı epson ile çelenk yazıcı alan bir çiçekçiye epson yazıcıda kullanısın diye ucuz diye canon üniversal mürekkep vermiş yazıcının kafası bozulduğunda kişi bizi aradı mürekkebiniz yazıcımı bozdu diye bize resim çekip gönderdiğinde uygun olmayan mürekkep kullandığını tespit ettik yani sırf adı ocp yazılı diye deki ocp her mürekkep her yazıcıda kullanılmamaktadır. uygun mürekkep almazsanız normaldir bu şekilde resim çıktısı almanız bence
CANON 6350 yazıcımda 1 yılı aşkın süredir OCP mürekkep kullanıyorum, bi ara 1-2 aylık beklemeden sonra kafada tıkanıklık olmuştu 1-2 temizlemeden sonra düzeldi. Aslında renk uyumu dışında gayet memnunum OCP mürekkepten ancak Şu an mürekkeplerim bitmek üzere ve yeni mürekkep almak istiyorum. Geçen süre zarfında yeni çıkmış daha kaliteli bi mürekkep var mı acaba, varsa hangi marka, yardımcı olursanız çok sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme