Şimdi Ara

OCTAGON SF8008 4K UHD E2 DVB-S2X Single Receiver Kullanılmış Ürün Gönderildi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • OPTIK BİLİŞİM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ adlı siteden almış olduğum OCTAGON SF8008 4K UHD E2 DVB-S2X Single Receiver tarafıma kullanılmış ürün olarak gönderildi. Siteyi o kadar araştırmama rağmen olumsuz yorumlarla karşılaşmadığımı belirteyim.Sitedeki fiyat şüphe uyandırmadı değil ayrıca sitede ürünü sepete atıp sitelerindeki sözde sorundan dolayı almayı gerçekleştiremediğimde bir sorunla karşılaşırmıyım diye düşünmedim değil,aramaları,alışverişte sorunmu oldu diye sorup ilgilenmeleride uyuz etti fakat benimle görüşen firmadaki bayana güvenip alışverişi bi şekilde yaptım. Beklediğim gibi kaçınılmaz son ile karşılaştım buradan firmanın milleti nasıl enayi yerine koyduğunu ve bunu utanmadan sıkılmadan yapabilmeleri beni oldukça rahatsız etti. O kadar para vereceksiniz ve ürün bu diyecekler birde kör muamelesi yapıyorlar utanmadan alan kişi ürünü görmeyecek nasıl olsa hem keriz hem kör onlar için ürünü alanlar. Amacım bu tür firmaların artık bu tür davranışlarının önüne geçebilmek için ifşa edilmesi ve herkes tarafından bunun bilinmesi site yöneticilerinden ricam bu yazdıklarımı lütfen yayınlayın bunu sizin ve herkesin başınıza gelmesi muhtemel bir olay olarak değerlendirin.OCTAGON SF8008 4K UHD E2 DVB-S2X Single Receiver Kullanılmış Ürün Gönderildi.OCTAGON SF8008 4K UHD E2 DVB-S2X Single Receiver Kullanılmış Ürün Gönderildi.OCTAGON SF8008 4K UHD E2 DVB-S2X Single Receiver Kullanılmış Ürün Gönderildi.

• Fiyatları Uydumarket'e göre düşük tutma sebepleri buymuş demek ki.

Cayma hakkınızı kullanıp iade ediniz.

Orada burada şikayet etmek hiçbir sonuç vermeyecektir, hiçbir şeyi değiştirmeyecektir.
  • Almanya ya da 117 euro ,almaya değer bir ürün mü standart ev kullanıcısı için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Almanya ya da 117 euro ,almaya değer bir ürün mü standart ev kullanıcısı için?
    HiSilicon tabanlı olduğu için (bence) almaya değmez.

Broadcom tabanlı SF4008 olanı çok daha iyi görüntü verir
  • Almanya da nereden bulabilirim?
    Online satan neresi var bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Almanya da nereden bulabilirim?
    Online satan neresi var bilginiz var mı?
    Ebay Almanya'da 200 Euro civarı:
    eBay
    ► Octagon SF4008 Triple 4K 2x DVB-S2X E2 TWIN Linux UHD Receiver + WLAN NEU OVP | eBay
    https://www.ebay.de/itm/Octagon-SF4008-Triple-4K-2x-DVB-S2X-E2-TWIN-Linux-UHD-Receiver-WLAN-NEU-OVP/131891619320

Amazon Almanya'da da aynı fiyat:
    https://www.amazon.de/Octagon-SF4008-Triple-DVB-S2X-Receiver/dp/B01NAE7VMF/

Octagon 8008'lerden daha pahalıdır ama daha iyi görüntü verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarcosDH -- 2 Mart 2020; 14:13:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.