Şimdi Ara

Oculus Go bağımsız sanal gerçeklik başlığı kutusuyla sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oculus geçen yıl, Oculus Go adında bir bağımsız sanal gerçeklik başlığı çıkaracağını doğrulamıştı. Şirketin piyasaya sürmeyi planladığı bu başlık, sanal gerçeklik deneyimi için gerekli tüm bileşenleri içermesi nedeniyle bir PC veya akıllı telefon gerektirmeyecek. İnternete sızdırılan bir Oculus Go geliştirici kiti, sanal gerçeklik başlığının 1.000'in üzerinde VR destekli uygulama, oyun ve filmle uyumlu olacağını gösteriyor.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S9 Leylak Moru rengiyle ortaya çıktı
    Oculus Go'nun Qualcomm Snapdragon 821 işlemciyle güçlendirileceğini ve mekansal ses desteği ile birlikte 2.560 × 1.440 piksel çözünürlüklü ekrana sahip olacağını zaten biliyoruz. Facebook bünyesinde yer alan şirket, Oculus Go bağımsız sanal gerçeklik başlığının 199 dolar fiyat etiketine sahip olacağını doğruladı ancak henüz ne zaman piyasaya sürüleceğini açıklamadı. Gelişmelere bakılırsa önümüzdeki birkaç ay içinde çıkacak gibi görünüyor.

Farklı depolama kapasiteleriyle sunulacak

Sızdırılan Oculus Go ürün kutusunda, sanal gerçeklik başlığının 1.000'in üzerinde uygulama, oyun ve filmi destekleyeceği yazıyor ancak bu rakamın kaçının film olduğu belirsiz. Oculus zaten kullanıcılarına sanal sinema salonunda izleyebilecekleri filmler satıyor. Kutu üzerinde aynı zamanda başlığın 32 GB dahili belleğe sahip olduğu belirtilmiş. Yani bu da Oculus Go'nun farklı deplolama kapasitelerine sahip birden fazla versiyonla geleceğini gösteriyor.

• Aynı çözünürlüğe sahip note 5 telefonumla gear vr görsel deneyimim oldukça kötüydü. Can sıkıntısı için detaya sahip olmayan oyunlar oynanabiliyor ama bırakın diziyi vs, bir görsele bile bakılamıyor doğru düzgün. Oturup bu gözlükle netflixte dizi mi izleyeceğim bir de?
    Bana göre çöp olmuş. Ne zaman ki çözünürlüğü her göz için 4k hale getirirler, o zaman gidip satın alınacak hale gelir.
  • Aynı çözünürlüğe sahip note 5 telefonumla gear vr görsel deneyimim oldukça kötüydü. Can sıkıntısı için detaya sahip olmayan oyunlar oynanabiliyor ama bırakın diziyi vs, bir görsele bile bakılamıyor doğru düzgün. Oturup bu gözlükle netflixte dizi mi izleyeceğim bir de?
    Bana göre çöp olmuş. Ne zaman ki çözünürlüğü her göz için 4k hale getirirler, o zaman gidip satın alınacak hale gelir.

• Her ne kadar bağımsız bir kask olsa da, normal rift gibi pcden oyun görüntüsü aktaramaz mıyız?

• Harika bir makine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazarRS

Aynı çözünürlüğe sahip note 5 telefonumla gear vr görsel deneyimim oldukça kötüydü. Can sıkıntısı için detaya sahip olmayan oyunlar oynanabiliyor ama bırakın diziyi vs, bir görsele bile bakılamıyor doğru düzgün. Oturup bu gözlükle netflixte dizi mi izleyeceğim bir de?

telefonları taktığımızda kayıp pikseller var. tüm pikselleri kullanamıyoruz. böyle sabit ekranlı kasklarda daha fazla pikseli kullanıyorsun. muhtemelen pikseller daha küçük ve ara boşlukları daha azdır. örneğin htc vive da çözünürlük çok daha düşük ama o kadar şikayet yok.

• Mobile VR deneyimi ile gerçek VR deneyimini nasıl kıyaslayabildin hocam? Herşeyi çözünürlüğe bağlamanda ayrı bir şaheser. Tebrikler..

• Merak ediyorum gözlerim çok hassas 3d bile izleyemiyorum acaba bu vr da aynı etkiyi yapar mı acaba benzer teknolojileri mi barındırıyor uzman bir arkadaştan rica ediyorum açıklarsanız sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • her bir göze 4k görüntü verene kadar bir işe yaramaz bu teknoloji... Samsung GR VR deneyimim (note5) tam bir hayal kırıklığıydı...

• hazarRS kullanıcısına yanıt
    Tebrikler onlarca mühendisin düşünemediği şeyi bulmuşsun. Kaç sene önceki dandik ekranla Vr kaskındaki ekran aynı teknolojiyi kullanacak zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Attenborough -- 5 Mart 2019; 10:14:43 >
  • 1 yıl olmuş haber çıkalı ne çabuk eskidi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.