< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (78. sayfa)
-
-
Neredeyse 1 aydır Q3 kullanıyorum. Q2 yi satıp ara verdikten sonra Q3 Alan biri olarak gerçekten müthiş yapmışlar bu cihazı. Lens teknolojisine bayıldım.
-
Merhabalar, yeni Quest 3 aktivasyonu için referral kodu arıyorum. Türkiye'de nasıl yapılıyor bilgisi olan var mıdır acaba? Bir de güncel Discord davet linki paylaşmanız mümkün müdür?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar hocalar, Quest 2'yi gözlükle kullanabiliyor muyuz ? Arkadaşımda Resident Evil ile The Walking Dead deneyimledim ve tadı damağımda kaldı fakat gözlüksüz kullandığımdan herşey bulanık ve yazıları okumak için gözleri kısınca da bir süre sonra baş ağrısı cabası. Quest 3'te ayar olduğunu gördüm fakat 2'de böyle bir imkan var mıdır ? VR'a Quest 2 ile mi 3 ile mi başlamamı önerirsiniz ? Steam VR üzerinden kablosuz oynamayı planlıyorum. (Store'daki oyunlar pahalı epey) Teşekkürler.
-
Referral kodu için sürece dair pm attım hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gözlük ile kullanım mümkün. Ancak görüntünün net olması quest 2'deki lens tipi nedeniyle çok dar bir alanda oluyor ve çok iyi hizzalamak gerekiyor. Quest 3 lens tipi nedeniyle bu daha kolay oluyor.
Hıcam bana da yardımcı olurmusumuz bu konuyla ilgili.
Pm attım hocam
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Google earth vr programını Türkiyeden nasıl kullanabilirz acab
Steam usa da var ama bölge değiştirmek gerekiyormuşa ama steam izğn vermiyor
merhabalar,
kullanmaya vakit ayıramadığım için ben de satmaya karar verdim, zaten çok az kullanabildim. ilgilenen olursa bana ulaşabilir.
edit: satıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin310 -- 1 Aralık 2023; 9:29:45 > -
Quest 2 128gb, sifir kapali kutu mevcut, ilgilenen yazabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben VPN ile Meta mağazasından satın al yaptım.
-
Hocam özelden yardım edebilir misiniz bana
PM gönderdim hocam
-
ne var hocam sizde, hangi model ve ne düşünüyorsunuz fiyat olarak?
-
PCVR kullanan arkadaşlar KESİN baksın, Steam'den yeni kablosuz bağlantı yöntemi geldi:
-
satıldı hocam, ilk mesajımı güncelliyorum.
-
Henüz denemedim ama harika bir haber. Bundan önce de çok zor değildi ama bu işlerin çok daha basit hale gelmesi lazım artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X