Şimdi Ara

OCZ 240GB ARC 100 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam benim bütçe anca buna yetiyo öğrenciyiz neticede performans olarak memnun kalmazsam ve bi sıkıntı çıkmazsa değiştirmem
  • Şunu da ekleyelim SSDLifePro gibi smart okuyan uygulamalarda kalan ömrün ne olduğunun önemi yok.Bunu da bazı arkadaşların anlaması gerekiyor.

Çünkü ssd hata döngüsüne girdiğinde,yedek nand'lardan kullanmaya başlayınca bir seferde orası öyle güzel çakılyor ki sekiz yıl değil 8 dakika kalmış da görebilirsin bir anda.

İkincisi TEch Report'un sağlamlığını da,test yöntemini de tartışmaya gerek yok.Adamların ne olduğu belli.Frame Time meselesini de bulan adamlar bunlar.Ayrıca ha sata 1 ha sata 2 farketmez(eğer öyleyse!) çünkü bizi ilgilendiren SSD'ye yazılan veri miktarı.

Üçüncüsü Toshibanın OCZ'yi almasının da bizim açımızdan çok önemi yok çünkü üretim sürecine nasıl dahil olduğunu bilmiyoruz.Yani OCZ bir fasoncuya ssd ürettiriyor ve sadece nand bellekleri Toshiba da sağlıyor olabilir.Bu kötü mü?Değil tabi ama Toshiba kalite kontrolu yok demektir.

Ayrıca isteyen Ocz alsın veya almasın banane.

• .:DONANIMHABER:. kullanıcısına yanıt
    Doğrudur ancak aldığım seriler performans serileri. 128liği dünyanın parası. vertex3 aldım 3-4 ay kullandım. Disk bi görünüyor bi görünmüyor. Saçmalık. Dedim tamam seride sorun vardır. vertex4 te de 2.-3. ayda bad sectorler çıkmaya başladı. Şimdi samsung 850 evo aldım. onu bekliyorum. bakalım ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 23 Şubat 2015; 1:53:40 >
  • Arkadaşa aldığımız ocz arc 100 240gb 3 haftalık kullanım ile rahmetine kavuşmuş olup vatana servise gönderilmek üzere verilmiştir.

Eski ocz değildir düzeltmiştir dedik aldık ama 20 günde mefta oldu ne yazık ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ocz arc 100 240gb siparişini verdim "vatana" millete hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.