Şimdi Ara

OCZ FATAL1TY 550W PSU FAN CLUB(İnceleme-Tek Konu-Destek) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
4
Favori
19.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EmreeKocc

Cumleten merhabalar, temiz kullanilmis ocz 550w satmayi dusunen varsa pm atabilir :) Yillar sonra :)
    asla satmam hala canavar gibi sıfır bulsam hemen alırdım bir tane daha
  • Hocam siz kullandiniz yeter hayrina satin artik :) saka bi yana ben sattim suan tekrar almak istiyorum sistem dizeyim dedim ufaktan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence sıfır alın hıgh power gibi hesaplı iyi modelleri var
  • Ben sattım pişmanım adamlar nasıl kaliteli bir psu yapmış yarabbi hayrete düşersin.
    Modüler kablo, özel çantası, sessiz çalışması(en azından benimki öyle) 5 sene kullandım banamısın demedi. Şuanda fsp raiden 750w silver kullanıyorum o da güzel de ocz kadar kaliteli değil.
    750w olanı alınıp ömürlük kullanılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ddsmurat kullanıcısına yanıt
    yazık etmişin 9 yıl oldu hala taş gibi
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Taş ne kelime samuray çeliği gibi psu.
    Rx580+fx8320 yi beslermiydi şupeliydim.

bence beslerdi 550 değil 600w güç verebiliyor zaten ekran kartı için 2 ayrı çıkışı var kırmızı renk
    Hd7950 ile gtx285 i beraber kullanıyordum sıkıntı çıkarmıyordu. Evet peak değeri 600w idi.
    Neyse mallık ettik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddsmurat -- 27 Haziran 2019; 0:15:35 >
    rx 580 de rahat taşırdı neyse hayırlısı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 27 Haziran 2019; 0:24:33 >
  • Ben satıyorum hocam hala arıyorsan epey zaman geçmiş ama

• Konuyu hortlatayım dedim İstemeye istemeye de olsa boşta yatan 550w Fatal1ty mi satmaya karar verdim. Yeni sisteme geçiş yaptığım için boşa çıkmıştı. Valla adamlar ne PSU yapmış be bana hiç sıkıntı çıkarmadı mübarek. Neyse uzun lafın kısası elimde tertemiz cillop gibi tam takım bir 550w mevcut almak isteyenler PM atabilir veya direk buraya cevaplayadabilir selametle

• satma ya ekmek istemez su istemez dursun kenarda yeni psulara pek güvenme derim
    Valla bende yenisini alırken hiç içime sinmedi zaten artık bu kaliltede üretim yapan marka yok resmen yeni aldığım kuş gibi yahu keşke zamanında 700lük olanını alsaymışım da beni mezara bile koyardı diyorum İstemeye istemeye satıyorum ram alırım boş yatacağına hem benim hem bi başkasının işi görülsüm. Yoksa cidden adamlar efsane bir PSU yapmışlar
  • ben imzamdaki sistemde 1 yıl kullandım sonra eski sisteme taktım günlük kullanıyorum yazık edersin fazla paraya satacağını sanmam da sen bilirsin
  • Tam 10 yıldır kullanıyorum 550w olanını şimdi yeni bir sistem topladım asus strix gtx 980 ti ile kullancam inşallah yetersiz gelmez. Yok böyle bir saglamlık.
    *Edit 3 fanlı psu canavarı ekran kartını rahat çalıştırdı. Yük altında ve oyunlarda problem yok. 2ssd + 1 hdd + ryzen 3600 + asus strix 980ti 6 gb pci 8+8 16 pinlik model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekos -- 3 Nisan 2020; 10:39:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

bu PSU candır.. patlayana kadar kullaancağım 3. 4. senesine giriyor.

dediğimi yaptım, dün gece gürültüyle patladı (capacitor), görüntü gitti fanlar hala dönüyorken fişi kapattım. kardeşimin yedek high power simplicity 700w olanı taktım, iyi ki de diğer parçalara bir şey olmamış.

aşağı yukarı, 11 yıl oldu sanırım, psu ömürleri max 10 yıl deniliyor.

şu an takılı high power olan kağıt üzerinde biraz daha iyi ama bu 2 PSU'da tayvan malı giriş seviye kapasitör kullanıyormuş, patlayana kadar değil de upgrade yapana kadar kullanırım herhalde.

edit: ne kadar güzel bir PSU idi değil mi ama? aslında içi hep toz olmuştu, her ne kadar temizlesemde daha iyi havalandırmayla patlamaz mıydı acaba diye düşünmeden edemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 17 Ekim 2020; 3:36:46 >

• X-FI X kullanıcısına yanıt

ne diyelim Allah sabır versin   benimki hala sağ 

• Bende 10 yıldır kullanıyorum. Tek bir sorun çıkarmadı. Bazen artık ömrü dolmuş mudur yenilesem mi diye düşünüyorum. R5 3600, 16GB RAM, ROG B450, RX480 ile kullanıyorum şuan. Sanırım ekran kartı değişiminde psu değişimi de yapacağım. Kutusu çantası her şeyi duruyor sapasağlam. 

• Merhaba , Geçen hafta maalesef PSU daki bir parça patladı. Tamir etme şansım olabilir ancak parça patladığı için üzerindeki malzeme kodunu okuyamıyorum. Bu ürünü hala kullanan biri varsa o parçanın resmini atabilir mi ? :(

• Evet beyler 11 yıllık aşkım bi tanem OCZ zem FATALYİM hakkın rahmetine kavuşmuştur  pc kapanmaya başlamıştı tabi ona yediremeyip ram yada ekran kartı veya anakartın kart soketi dedim alt sokete taktım kart tek fanı çalışıp görüntü vermiyor sonra eski redeon 6800 serisi kartım vardı onu taktım çalıştı gerçekten kartmış deyip devam ettim ama 1 gün sonra pc yi tekrar açınca pat diye kapanmaya başladı ve psu yu anahtardan kapatıp açmadıkça pc asla ateşlemiyordu açılsa da tabi yine hemen kapanıyordu. sonunda istemeyerek de olsa ocz dedim ki maalesef haklı çıktım yeni psu da pc kapanmıyor  ne diyelim 11 sene 2 sistem taşıdı gönlümde taht kurdu mekanı cennet olsun 

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.