Şimdi Ara

OCZ Platinum 4GB (2 x 2GB) DDR3 1333 (PC3 10666) Model OCZ3P1333LV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 OCZ Platinum 4GB (2 x 2GB) DDR3 1333 (PC3 10666) Model OCZ3P1333LV
    Yeni kasa ve sisteme geçtiğimden elimde fazlalığa çıkan malzemeleri temizlik düşüncesiyle satılığa çıkarıyorum fiyatları makul ölçülerde tutmaya çalıştım.

OCZ Platinum 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333 (PC3 10666) Desktop Memory Model OCZ3P1333LV
    Dual kittir.Garantisi bitti.OC yapılmadı.Sorunsuz.Faturası ektedir.
    75TL

http://www.hepsiburada.com/ocz-platinum-edition-4gb-1333mhz-ddr3-cl7-low-voltage-dual-bellek-kiti-2x2gb-ocz3p1333lv4gk-pm-bd750637
    Fiyat : 75 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Maltepe Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• hocam anakartım 4 slotlu. elimde 2x4 = 8 gb dual çalışan ram var. bunları alsam diğer slotlara da bunları taksam yine dual çalışmaya devam eder mi acaba :) ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

hocam anakartım 4 slotlu. elimde 2x4 = 8 gb dual çalışan ram var. bunları alsam diğer slotlara da bunları taksam yine dual çalışmaya devam eder mi acaba :) ?

bir sorun yaşamazsın ramler kendi içinde yine dual kit şeklinde çalışır.anakartınızın ram konfigürasyon şemasında şaşırtmalı biçimde 1 ve 3 e dual kitlerin birini,2 ve 4 e diğer dual kiti takmanız iyi olacaktır.
  • Merhabalar hocam bendekiler 1600 mhz bunları alsam bi sorun yaşar mıyım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen sorun yaşamazsınız bende bu ramleri Gigabyte 890GPA-UD3H anakartla beraber sorunsuz kullanmıştım.Ramdeki 1333 ile 1600 mhz frekans değeri farkını bir kullanıcının farkedebilmesi çok zordur.
  • PM
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaedHrOS

PM

pm cevaplandı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.