Şimdi Ara

OCZ Reaper 2x1GB 1066Mhz DDR2 - lyravega incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus M3A32-MVP Deluxe/WiFi-AP Solo
    AMD Phenom 9600BE
    OCZ Reaper 2x1GB 1066Mhz DDR2
    SAPPHIRE ATI HD 3870 TOXIC 512MB 256BIT GDDR4
    Linklerden ilgili incelemelerimi bulabilirsiniz.

Özellikler:
    2.3 voltta 5-5-5-15 timing
    Overclock garantisi
    Heatpipe soğutma
    DDR2 1066Mhz

Görüşlerim:
    Uzun
    CPUya stock fan dışında birşey takacaksanız, enini boyunu hesaplamanızı öneririm. Heatpipe'lar CPUya aldığınız yeni fanınız ile çakışabilir. Özellikle memory slotları CPUnun dibinde olan anakartlarda.
    Son olarak
    Öncelikle tipsiz olduğunu düşünsem de, biraz zorladıktan sonra ramlerimi gerçekten mükemmel olduklarına inandım. Özellikle anakartımın verdiği memory soğutma kitini de taktıktan sonra tam bir canavara dönüşen memory kitim gerçekten çok dayanıklı ve kapasitesi çok iyi. Ancak internette bazı insanlar overclock kapasitesinin çok kötü olduğunu söylüyor. Araştırmanızı öneririm almayı düşünüyorsanız. Ancak gerçekten çok kaliteli olduğuna inanmış durumdayım. AM2+ sistemler için çok güzel bir ram seti olduğunu düşünüyorum. Kingston ile OCZ arasında kalmıştım ancak aldığım performanstan topladığım PCde sadece bu ramlarden memnun olduğumu çok rahat söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyravega -- 21 Mayıs 2008; 16:34:50 >

• Bu ramlere anakarttan çıkan soğutma kitleri uydumu? zaten kendileri baya bi kalın.
  • Pardon geç cevap atıyorum sanırsam :)

Uydu, canavar gibi de oldu. Anakarttan çıkan ram soğutma kiti nerdeyse 1,5cm kadar açılıyor zaten, biraz kasarsanız iki ram'in birinin ön diğerinin arka yüzüne bile takabilirsiniz heheh, fotoğraflar ekran kartımın yazısında var bakmak isterseniz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.