Şimdi Ara

OCZ vector 256 gb Görmüyor(sorun ahci degil) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim de ocz vertex 450 128 10 günlükken mefta oldu uçtu DUYURULUR.. 4K da çok iyi çalısıyordu meret.. OCZ nin güncel ssd lerde var bişeyler hadi hayırlısı.. Vatan bugün iade aldı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

rakiplerinden çok daha hızlı çalışan SSD ler üretmeyi başaran OCZ nin önünü tıkamak için en adi NAND ları OCZ ye veriyorlar. Bence disklerin pıtır pıtır erken meftah olmasının nedeni bu.

Yapmayın WarSaw,

Böyle bir şeyi dile getirmek için ciddî deliller lâzımdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solid State Disk

quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

rakiplerinden çok daha hızlı çalışan SSD ler üretmeyi başaran OCZ nin önünü tıkamak için en adi NAND ları OCZ ye veriyorlar. Bence disklerin pıtır pıtır erken meftah olmasının nedeni bu.

Yapmayın WarSaw,

Böyle bir şeyi dile getirmek için ciddî deliller lâzımdır

o halde neden en yüksek RMA oranı OCZ de.

OCZ SSD işine giricem diye RAM işini bıraktı RMA işine girdi

• malesef bende mağdurum. 4 ay oldu veya olmadı vertex450 128gb uyumada olan makine uykudan uyanamadı ve hiç bir şekilde diske ulaşılamıyor. içindekileri nasıl alabilirim. bilgisi olan yardım etsin. ocz almayın.
  • Arkadaşlar 21.04.2015 tarihi itibariyle verdikleri 2. vector 256gb lık da hearthstone oynarken kendiliğinden mefta oldu ve tekrar götürüp verdim üstüne basa basa "PARASINI İSTİYORUM BAŞKA SSD ALACAĞIM" dedim adam ne dese beğenirsiniz? SÖZDE sata girişinin yanında ufak bir kırık varmış onu nota düşeceğim dedi ve aramızda geçen konuşma aynen şöyle.(kesinlikle herhangi bir darbeye maruz kalmadı ssd taktığım günden beri paşalar gibi kasanın içinde milim kıpırdamadan yattı)

O -sata girişinin kenarında ufak bir kırık var onu nota düşeceğim
    Ben -Nerede?
    O -yamulmuş bakın köşesi
    *Hiçbirşey söyleyemeden düzgün ssd ye bakıyorum*
    Ben -Birşey yok gibi?
    O -Nota düşmem gerekiyor
    Abim -adam kırık değilsede kıracak şimdi... (adamın kırık ısrarından bıktı)

Ve en sonunda adam o kırık notunu düştü "Sorun" bölümüne aynı zamanda ssd yi pc hiçbir şekilde görmüyor dememe rağmen "bilgisayar görüyor" yazmıştır kendileri...

Kısaca böyle bir müşteri hizmetlisini ilk defa görüyorum ne yapıp edip cihazın bozulmasını kullanıcı hatasına bağlamaya çalışmak (yalan yoldan) Ne yani ben o 600 lirayı geri alamayınca ona ödül mü verecekler? ki o kadarda iyi baktım ssd ye doğru düzgün birşey yaz sil yapmadım bile 1 sistem, 3 oyun hepsi buydu ssddekilerin

Edit: bendeki ssd :http://www.vatanbilgisayar.com/256gb-vector-serisi-sata-30-ssd-550mb-okuma-_-530mb-yazma.html (yeni seriyle karıştırılmasın)

Edit2 : 1. ssd 2 ay 2. ssd 21 ay dayandı... işin iyi yanı ise 2 seneyi doldurmadan bozulmuş olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRECRUIT -- 22 Nisan 2015; 1:13:34 >

• şurada ki mesajları okurken korktum ya

ocz dedik, kral dedik insanların canını yakmış resmen

hdd gibi 10 yıl gidecek ssd yok heralde
  • ogameci kullanıcısına yanıt
    Ben de garantiden gelen Ocz ssd mi pc ye takmaktan korkuyorum acikcasi direkt oyle satsam farkli bir marka alsam mi diye dusunuyorum . cok dandik bir markaymis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RayMcCall -- 12 Ekim 2015; 11:28:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada son durumu merak edenler için ssd'yi geri verip para iadesini aldım. .Yakında yeni sistem topladığımda tekrar ssd almayı düşünüyorum fakat tabiki bu ocz olmayacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRECRUIT

Bu arada son durumu merak edenler için ssd'yi geri verip para iadesini aldım. .Yakında yeni sistem topladığımda tekrar ssd almayı düşünüyorum fakat tabiki bu ocz olmayacak...

sanırım ssd konusunda önyargımı yıkabilecek tek ürün var

samsung 850 pro / 10 yıl garanti veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: TheRECRUIT

Bu arada son durumu merak edenler için ssd'yi geri verip para iadesini aldım. .Yakında yeni sistem topladığımda tekrar ssd almayı düşünüyorum fakat tabiki bu ocz olmayacak...

sanırım ssd konusunda önyargımı yıkabilecek tek ürün var

samsung 850 pro / 10 yıl garanti veriyor

benimde almayı düşündüğüm ssd o
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.