Geçenlerde bir e-ticaret sitesinde ocz nin başlıkta belirttiğim güç kaynağını 120₺ falan gördüm. Bu güç kaynağı o fiyata satılcak kadar dandikmi yoksa adamlar güç kaynağı sektörüne yeni girdi ürün tanıtımı mı yapıyor? anlamadım gitti. Hiç bir türkçe forumdada görmedim. Dedim ki kendi kendime: Hayırdır inşallah bizimkilerde duymadığına göre bu markanın psu ürettiğine, kesin içinde bir nane var deyip almaktan vazgeçtim.
Sorum odur ki acaba aranızda bu güç kaynağını kullanan delikanlı var mı? :D
quote:
Orijinalden alıntı: aku034
Herkese merhaba,
Geçenlerde bir e-ticaret sitesinde ocz nin başlıkta belirttiğim güç kaynağını 120₺ falan gördüm. Bu güç kaynağı o fiyata satılcak kadar dandikmi yoksa adamlar güç kaynağı sektörüne yeni girdi ürün tanıtımı mı yapıyor? anlamadım gitti. Hiç bir türkçe forumdada görmedim. Dedim ki kendi kendime: Hayırdır inşallah bizimkilerde duymadığına göre bu markanın psu ürettiğine, kesin içinde bir nane var deyip almaktan vazgeçtim.
600w olan modeli diyorsanız modüler olan ben kullanıyorum bi sıkıntı yok yalnız ocz firması battı garanti muallakta kalıyor o nedenle ucuz olabilir ancak sonucta firma satıyor fatura kesiyor her şekilde ilgilenmeleri gerekir diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: aku034
Herkese merhaba,
al direk gayet iyi bir ürün
Valla daha sağlam bir şeyler almanda fayda var aslında. OCZ iyi markadır ama kayboldu sayılır maalesef.