Şimdi Ara

Oda arkadaşımı dövsem yurttan atılırmıyım? KYK tecrübelileri içeri (CİDDİ SORU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
6.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: isovmelih

Siz birbirinizi yerken Futbolcular parayı götürüp alem yapıyor.Süper devam edin siz bu kafayla.

kesinlikle fanatiklik olayı eğitim seviyesiyle bağlantılı sanıyorum
  • İlk onun vurduğunu söyleyebilecek bir tanığın olursa eğer onu atarlar
  • Ayip yahu. Bi takim yuzunden yurttan atilmayi felan mi goze aldin?
    Konus derdini anlat birader hosuma gitmiyor bu davranisin de yine olmadi odani degistir ya da diger arkadaslarinla anlas cocugun odasini degistirtin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil442

quote:

Orijinalden alıntı: Toscu

Fenerlimi çıktı hocam ?

aynen hocam iğrendiğimi bile bile fener marşı açıyor o bilgisayarı kafasında kırasım var

Oha bu yüzden mi gerçekten? Üniversiteli olmuş ama daha büyüyememiş iki insansınız herhalde.
  • quote:

Siz birbirinizi yerken Futbolcular parayı götürüp alem yapıyor.Süper devam edin siz bu kafayla.

ulan aynen katılıyorum,bunun gibi sakatlar düşünemiyor işte.Ulan açmışsa açmış sanki babasının takımıda para kazandırıyor kendisine,ülkesine. bide ana avrat küfreden,bıçaklayanlar var birbirlerini bir takım için yapmayın etmeyin ya pkklılar dışarda cirit atsa evine kaçacak adamlar bir marş-takım için bir birini dövüyor,bıçaklıyor hay kafanızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoeXL -- 8 Mart 2014; 13:16:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DP.LOVE

quote:

kesinlikle fanatiklik olayı eğitim seviyesiyle bağlantılı sanıyorum

zaten öyle fanatikler cahil kişiliklerdir açık ve net, ne bir zevktir ne bir hobidir sadece aptallıktır.her şeyin bir seviyesi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samo1903

özel yurrtayım dövdüm sorun yok, kykyı bilemem

Samo yaşıyon mu lan sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: samo1903

özel yurrtayım dövdüm sorun yok, kykyı bilemem

Samo yaşıyon mu lan sen

tabikide
  • Baş hizasına denk gelirse 1000 puan, gövde 500, tek vuruşta nakavt 2000 puan veriyor. Toplam 10000 puana erişirsen 2 dönem boyunca yurt ücreti alınmıyor, yemeklerde ekstra tatlı veriliyor...

Döv de ertesi gün eşyalarınla birlikte park bankının soğukluğunu hisset.

Spor tartışmasından sinirlenip adam dövmeye getirecek beyinler üniversite kazanıyor, mezun oluyor. Hey gidi... Sınavı sadece ezber bilgiyle ölçer de karakteri göz ardı ederseniz olacağı budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnussen -- 9 Mart 2014; 10:30:24 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.