Bildirim
Oda krokisine göre tv tavsiyesi verecekler?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
47,48,49 inç olabilir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
En az 50 bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanki tekli koltuk ile tv ünitesinin yer değiştirilmesi gerek gibi duruyor. Tabi imkanı varsa:)) 30 cm izleme mesafene eklenir. Soruna gelirsek bu şekilde 48-50 normal kalır. 55 inç için ilk başta yadırgarsın ama 1 hafta içinde alışırsın. -
Ben 40 ya da 42 düşüyordum. Takibi etkilemezse biraz daha büyüğünü alayım. Salona da alacağım için maddi açıdan zorlanabilirim.
50"*2,54:127cm127cm*2,54:3,22cm sizdeki mesafe 3,50cm yani 50" tam olur ne aşağısı ne yukarısı 40-42 alırsan küçük kalır benden söylemesi ayrıca tüm yayınlar hd olduğu için artık izleme mesafeleri iyice düştü onun için biraz özellik kısarsın biraz ucuz f/p ürünlerine bakarsın 50" tv alırsın tam olur zaten özellikli yeni bi 42" alsan da ciddi paralar vereceksin küçük olup rahatsız olacağına tam izleme mesafesine göre al karşısına geçtiğin vakit rahat rahat gör izle... ben yaklaşık 11-12m2 oturma odasında 50" izliyorum izleme mesafem tam denk geliyor daha önce 47" vardı kesmedi 50" aldım tam oldu bir yukarısı da zaten olmazdı... bu krokiye göre 50" bence tam geliyor her zaman derim almışken her zaman mesafenin izin verdiği ölçüde en büyüğü alın pişman olmazsınız diye... kendimden bir örnek daha vereyim mesafe kurtardığı için eskiden mutfakta 32" vardı şimdi 40" aldım olabilecek en büyüğü oldu hiç de göze batmıyor ve tam oldu inanın insan gözü doğruyu ayırt edebiliyor ve hemen alışıyor... ama küçük alınca göz bir yerden sonra kesmiyor ve ister istemez büyük tv istiyor onun için almışken uygun olanını alın derim
-
Önerebileceğiniz 48 ya da 50 inç tv var mı?
Hocam iş görsün f/p olsun diyorsan vestel veya arcelik alt urun guruplarini tavsiye ederim finlux seg regal altus grundig vs vb 1600-1800tl ye bi dunya dedigim sekilde 50" bulursun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 tane alacağım için bir tanesini uygun almak istiyorum. Dediğiniz markalardan almak mantıklı galiba.
Aynen öyle pişman olmazsın valla ben en son luxor aldım canavar gibi tv maşallah hem görüntü kalitesi gayet iyi hemde smartı ve bunların dahili uydu alıcıları ithal tv lerdeden on kat daha iyi diyebilirim biss bile girebilirsin aynı özellikte ithal tv alsan en az iki buçuk katı verirsin bende senin gibi uygun f/p bakıyordum sonuçta mutfakta çalışacak valla fazlasını veriyor diyebilirim... 50" de regal telefunken grundig altus seg bak sonra finlüx luxor hi-level tivision larda olabilir bir dünya özellikleri performansları iyi olan f/p ürünleri bulursun diğer tv de daha iyi bir şeylere bütçe ayırmış olursun bir taşta iki kuş misali
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X