Şimdi Ara

Odaklanma sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam ilk başta basit olarak gördü fakat test felan yapınca işin büyük olduğunu gördü. Kan eksikliği+kan değerinin düşük olması+beynin bu zamana kadar o sıvıyı salgılamamış olması vs vs. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simone Simons -- 14 Ağustos 2016; 18:33:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rothera

Yaptığın şeyi sevmen lazım. Aklında oyundur şudur budur varsa ders çalışman imkansiz. İlaç falan hikaye sende bitiyor her şey.

Katılıyorum. Ben concerta kullandım, kalbimi daha sert çalıştırmaktan,iğrenç bir mide bulantısıyla iştahımı kesmekten başka hiçbir İŞE YARAMADI.İnanın o kalp çarpıntısını yaşasanız bir daha içmeyeceğinize yemin ederisiniz. Olay sizde bitiyor, anahtar kelime MERAK. İşiniz ne ise onunla ilgili bir şeylere meraklanmaya çalışın. Merak insanın gözünü kırpmadan ölüme gitmesine bile neden olabilir.

• Hocam ilaca bende karsıyım o kadar stresli problemli bir hayatìm varki bazen kitap okurken sinirden ağlıyorum böyle sorunları sık sık yaşıyorum ilac kısa vadede iş görür diye düşündüm yan etki bile yapmadı odaklanmaya zaten yaramadı triod hastasiyim demir eksik bunlari doktor bilmiyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.