Şimdi Ara

Odamdaki yaratık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler odamın pencerelerinde börtü böcek gecirmeyen bi mekanizma olmasına rağmen az önce perdede uçan bocek gordum.su an bska odadayim.telefondan yaziyorum.biktm artık nasıl kurtulucam bu bocek korkusundan

• Bu saatte olur öyle şeyler
  • Seviyorsan git konuş abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

Seviyorsan git konuş abi
    Burnuma kulagima kacar diye korkuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence "yatak" demek istedi, başka tarafa çekmeyin hemen
  • Aynından bende de var lan büyük ve uçan bir böcek girdiğinde terk ediyorum odayı direk. Akşam garip sinek gibi el kadar böcek girdi. Uçarken cozur cozur sesler çıkarıyodu terk ettim gitmiş heralde geldiğimde yoktu. 1 ay önce sivrisinek örümcek kırması el kadar böcek girdiydi. Öylece duvarda duruyodu örümcek gibi hayvan gibi 10 tane bacağı vardı kanatları vardı iğne gibi bir şeyi vardı. Hiç hareket etmemesine rağmen 1 saatlik kendine güven hazırlıklarından sonra terlikle zar zor kafasına vurdum onda da ölmedi gene odayı terk etmek zorunda kaldım. Çok zor bi durum gerçekten bir de sonraki yarım saati kaşınarak geçiriyorum.
  • Sineklik taktırdım ve haşaratlar için ne olur ne olmaz diye 3 ayda bir ilaçlatıyorum evi rahatım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Aynından bende de var lan büyük ve uçan bir böcek girdiğinde terk ediyorum odayı direk. Akşam garip sinek gibi el kadar böcek girdi. Uçarken cozur cozur sesler çıkarıyodu terk ettim gitmiş heralde geldiğimde yoktu. 1 ay önce sivrisinek örümcek kırması el kadar böcek girdiydi. Öylece duvarda duruyodu örümcek gibi hayvan gibi 10 tane bacağı vardı kanatları vardı iğne gibi bir şeyi vardı. Hiç hareket etmemesine rağmen 1 saatlik kendine güven hazırlıklarından sonra terlikle zar zor kafasına vurdum onda da ölmedi gene odayı terk etmek zorunda kaldım. Çok zor bi durum gerçekten bir de sonraki yarım saati kaşınarak geçiriyorum.

Bizim tüm pencerelerde sineklik olmasına rağmen geçen gün bu bahsettiğinden girmiş eve.
    1 saat şerefsizi aradım ,yakalayınca rahat ettim.
    Çamlarda çok fazla oluyor bu bahsettiğin böcekten.

• Monitörü fırlat
  • quote:

Aynından bende de var lan büyük ve uçan bir böcek girdiğinde terk ediyorum odayı direk. Akşam garip sinek gibi el kadar böcek girdi. Uçarken cozur cozur sesler çıkarıyodu terk ettim gitmiş heralde geldiğimde yoktu. 1 ay önce sivrisinek örümcek kırması el kadar böcek girdiydi. Öylece duvarda duruyodu örümcek gibi hayvan gibi 10 tane bacağı vardı kanatları vardı iğne gibi bir şeyi vardı. Hiç hareket etmemesine rağmen 1 saatlik kendine güven hazırlıklarından sonra terlikle zar zor kafasına vurdum onda da ölmedi gene odayı terk etmek zorunda kaldım. Çok zor bi durum gerçekten bir de sonraki yarım saati kaşınarak geçiriyorum.

aynı ben.
    Odaya böcek girse(özellikle de çekirge) mutlaka annemi babamı çağırırım öldürsün diye.Olmadı odanın kapısını kapatır karantinaya alıp terkederim odayı

bu gün koridorda çekirge vardı.Daracık koridor zaten bir elimde kola bir elimde dürüm 10dk cesaretimi topladım zor geçtim yanından çekirgenin.

• az önce göbeğimde bir oynaşma farkettim bi baktım bit kadar bi böcek kılların üstünde atlayıp zıplıyor haaasss.. dedim içimden fırlattım attım kahrolasıca hayvan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

quote:

aynı ben.
    Odaya böcek girse(özellikle de çekirge) mutlaka annemi babamı çağırırım öldürsün diye.Olmadı odanın kapısını kapatır karantinaya alıp terkederim odayı

bu gün koridorda çekirge vardı.Daracık koridor zaten bir elimde kola bir elimde dürüm 10dk cesaretimi topladım zor geçtim yanından çekirgenin.

yarım saatim gülmekle geçti bravo :P

• quote:

Orijinalden alıntı: 91mps39

Burnuma kulagima kacar diye korkuyorum

Burun,kulak,ağız felan yine iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.