Valla bizden geçti 30un dayım artıkım 7-8 sene önce olsaydı atlardım zaten yorumları merak ettiğim için girdim konuya ama yinede güzel.
quote:
Orjinalden alıntı: ArvaLaTSe
quote:
Orjinalden alıntı: PuNisHeR_92
direk monitörü kapayın
hoparlor nolcak
Baba sen hoparlör kullanacak kadar rahatsan senin proya falan ihtiyacın yok
ATInin kendi programı var bir tıkta diğer masa üstüne geçiyor,ama o ara heycandan tutturulmuyor sistemçubuğu Bunda register sorunu yaşayanlar ATInin programına benzer prolar var onları kullansınlar. Yanlız kralda olsa nihayetinde program,windowsta hata verir kapatılması gerekiyor işiniz yarımkaldıysa özürdileriz msjı çıkarsa ozaman nolcaken babası reset tuşu gerisi yalan
Yanlız kralda olsa nihayetinde program,windowsta hata verir kapatılması gerekiyor işiniz yarımkaldıysa özürdileriz msjı çıkarsa ozaman nolcaken babası reset tuşu gerisi yalan
iste en kotusu . allah etmeye baban sana sen babana bakar kalirsiniz ne oluyo diye . sonrasi malum...
quote:
Orjinalden alıntı: maxiyavuz
quote:
Orjinalden alıntı: tevfikilkay
Yanlız kralda olsa nihayetinde program,windowsta hata verir kapatılması gerekiyor işiniz yarımkaldıysa özürdileriz msjı çıkarsa ozaman nolcaken babası reset tuşu gerisi yalan
iste en kotusu . allah etmeye baban sana sen babana bakar kalirsiniz ne oluyo diye . sonrasi malum...
güzel program dün test etme imkanı buldum evde misafir vardı.paylaşım için sağolun
teşekkürler güzel program
Favorim windows+d veya m
Programa gerek yok bence
ben yodm3d kullanıyorum 4 masaüstüm var biri geldimi hemen boş olana geçiyorum gittimi çeviriyorum ekranı
Voltaj dalgalanıyooo hee
baba yorumlara koptum yaa az çakal yokmuş harbiden dh de biz daha küçüüz
Eyw Kardeşim Sağolasın Güzel Paylaşım Oldu Gerçekten;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme