Tokio Hotel,50 Cent,Cem Özkan,Girls Aloud posterleri,bir tablo,birde 1.sınıf resmim var.Bir de takvim.
Atatürk'ün güzel bir resmini çerçeveletip asmayı düşünüyorum ayrıca.
Odam işte kamera anca bu kadarını aldı
3 AvriL Lavigne , 1 Shakira , 1 Rihanna
Dünya Haritası
quote:
Orjinalden alıntı: _DefeatMe_
quote:
Orjinalden alıntı: eggy13
@Illu~
o işaretin anlamı renk ayrımı değildir o işaretin anlamı beyaz ırkın en üstün ırk olduğunu ve herkesin nazizmi benimseyerek kendi ırkını en üstün ırk olarak görebileceğinin işaretidir
ama hitlere göre en üstün ırk beyaz ırktır ve DOĞRUDUR
en üstün ırk beyaz ırktır ve türklerde beyaz ırka mensupturlar
see this it means you`re NOT WELCOME.
Hitlere göre en üstün ırk beyaz ırk değildir. Üstün Alman ırkıdır o zaman neden beyaz tenli yahudileri sabun yaptı?
ten rengi dediğin olay farklıdır arkadaşım yahudilik olayı çok daha farklıdır yahudiler lanetlidir ve hitlere göre en şerefsiz yalancı çıkarcı insanlardır
ayrıca hitlere göre en üstün ırk alman ırkıdır (nazizm)
ve yine hitlere görede en üstün ırk beyaz ırktır ve türkler beyaz ırka mensup kişilerdir
quote:
Orjinalden alıntı: quicksand
quote:
Orjinalden alıntı: eggy13
@Illu~
o işaretin anlamı renk ayrımı değildir o işaretin anlamı beyaz ırkın en üstün ırk olduğunu ve herkesin nazizmi benimseyerek kendi ırkını en üstün ırk olarak görebileceğinin işaretidir
ama hitlere göre en üstün ırk beyaz ırktır ve DOĞRUDUR
en üstün ırk beyaz ırktır ve türklerde beyaz ırka mensupturlar
see this it means you`re NOT WELCOME.
Nasıl bir düz mantıktır bu ya ..Yani o kadar masum insanın katledilişi haklı..Bir Türk'ün böyle konusması ne kadar acı...
evet o kadar masum insan düne baktığımızda masumlar ama bugüne ve yarına baktığımızda ne görüyoruz
burada hitlerin ileri görüşlülüğü ortaya çıkıyor ve burada sana hitlerin bir sözünden alıntı yapmak istiyorum
-Bir gün gelecek, yahudileri tamamen ortadan kaldıramadığım için bana küfredeceksiniz
Ne dersin çokmu masumlar?
büyük boy Ciara posteri orta boy ve küçük boy avril posteri orta boy hilary duff posteri ve yine orta boy gamze özcelik posteri ama en kıskırtıcısı Ciara
Odamın her yeri sarı kırmızı. Duvarların her yerinde Galatasaray'ımın posterleri var.
ılkokul 3 den lıse 2 ye kadar odamın duvarları gozukmuyordu nba oyuncularından ve basket posterlerınden. sonra halıyle sokup boyattım odayı
ATATÜRK,CEZA,CALL OF DUTY,MOST WANTED,X-MAN,SPIDERMAN,ACTION MAN ATOM POSTERLERİ VAR
Kendim yaptığım Atatürk tablosu çok küçükken yapmıştım hala duruyor. tabii ki Clockwork Orange
@fuatturkrap nerden aldın bu resmi ?
Poster neki læ...
2poster asılı 2side d.mode
Galatasaray 2007-2008 Sezonu Forması (Arkasında Tracy yazıyor) Eminem dev poster. 50 Cent Orta Boy . T-Mac Ve Kobe nin Posterleri var.