ilk resimde sağda mavi önlük var pantolonun üstünde
makine cnc
Bende elektronik okudum hocam az çekmedik o mavi önlüklerden Bizim okulda makine Koyu mavi önlük giyiyordu.Teknik resim kağıtlarından anladım bildiğim kadarı ile bu dersi makine ve elektirik alıyor
Geçen sene iyiydi de bu sene çok fena zar zor kurtardım 2 geliyor
Yanlız bunlar çok fena
Meslek liseli olmak zor be hocam
Bizimde vardı tonla modülümüz Gerçekten zor özellikle 12. sınıf Okul-staj-dershane adam çıldırıyor ama teknik lise isen avantajlısın stajı yazın yapıyorsun.
@TMF Endüstri Ama daha iyi olduğunu düşünüyorum. Salı günleri tatil günde 10 ders falan
baya dağılmış ortalık buralarda ;)
quote:
Orijinalden alıntı: Nipponese
dağınıklıkta 1. olmaya adayım
vayy be
quote:
Orijinalden alıntı: Toksikoman
Özellikle şu final haftasında odalarımızın o düzenli(!) hallerini koyalım bakalım nasıl farklılıklar çıkıyor ortaya.
Kural - 1 Öğrenci evi olması şart değil ama olsa daha iyi olur.
Kural - 2 Odaya anne eli değmemiş olmalı, yani tamamen doğal, bir düzgünlük varsa da kendi emeğiniz olsun.
Kural - 3 Buraya ekleyeceğim diye odanızı düzeltmek yok !
Not: Yatağımın en düzgün hali diyebilirim. Yastık heran film izlenme ihtimali olduğu için orada durmaktadır. Gitar değişecek, ibanez g5ece elektro klasik düşünüyorum. Odamda olmazsa olmaz Ata'mın fotoğrafı da vardır ama bu açıdan görünmüyor.
Hadiyin bakalım sizinkileri görelim
...
quote:
Orijinalden alıntı: yetter
quote:
Özellikle şu final haftasında odalarımızın o düzenli(!) hallerini koyalım bakalım nasıl farklılıklar çıkıyor ortaya.
Kural - 2 Odaya anne eli değmemiş olmalı, yani tamamen doğal, bir düzgünlük varsa da kendi emeğiniz olsun.
Not: Yatağımın en düzgün hali diyebilirim. Yastık heran film izlenme ihtimali olduğu için orada durmaktadır. Gitar değişecek, ibanez g5ece elektro klasik düşünüyorum. Odamda olmazsa olmaz Ata'mın fotoğrafı da vardır ama bu açıdan görünmüyor.
...
adam telif istese yeri harbiden,meshur oldu gitti
quote:
Orijinalden alıntı: vector x-31
quote:
Orijinalden alıntı: C2H5OH
sofram
Afiyet olsun akşamcılar sayfasına bekleriz
tşk ederim :) memnuniyetle
quote:
Orijinalden alıntı: onur3014
quote:
Orijinalden alıntı: yetter
quote:
...
adam telif istese yeri harbiden,meshur oldu gitti
daha ne fikirler varda bende hepsi zamanla
quote:
Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti
quote:
Orijinalden alıntı: LucidEresbos
quote:
Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal
quote:
Orijinalden alıntı: mLd.bsLy
Bayan user kokusu alıyorum
edit: buldum
Kullanıcının resmine bende ulaştım, keşke ulaşmasaydım kese kağıdı herşeyi açıklıyor
O değilde kız foruma küstü kese kağıdını koymasamıydım ki
quote:
Orijinalden alıntı: DeVil_BoZZo
quote:
Orijinalden alıntı: EmreFB1907
quote:
Orijinalden alıntı: The Shorh
quote:
Orijinalden alıntı: EmreFB1907
en donanımlı oda bende sanırım
En donanimli ? Bombos hocam orasi . Yarin bir terslik olmassa eklicem benim odayi
vaio fw21z logitech z5500 galaxy s2 xbox 360 samsung 46d7000 tv nin alt tarafında belli olmayan nikon foto makinesi ve 2 tb hdd +armut koltuklar
bumu bomboş la. 10 milyarlık dalga var içerde.
,
Sen oda görmemişsin cano
İstersen birde sayayım ne dersin?
1. Bilgisayar Core i72600K - ASUS P8Z68-DELUXE - 16GB OCZ DDR3 - 2 TB x 2 Seagate 7200,12 + 250GB OCZ x2 SSD ( Raid ) - 6990 VGA Thermaltake kasa - 1200W PSU - Razer Naga - Logitech G500 - Oscar Mouse - Z5500 -Creative Titanium HD ses kartı