13.5 3000 boşta aylık kaç faize tekabül ediyor,enparadan bıktım geberik faizlerinden,rodeoya takılayım biraz
quote:
Orijinalden alıntı: EXUBERT
Finansbank'ta da 100 bin - 1 milyon arası tanışma 13.5
Bunu nereden biliyorsunuz, sitesinde göremedim de.
quote:
Orijinalden alıntı: Ege..
quote:
Orijinalden alıntı: EXUBERT
Finansbank'ta da 100 bin - 1 milyon arası tanışma 13.5
Bunu nereden biliyorsunuz, sitesinde göremedim de.
sitede yazmıyor hocam şubeden öğrendim. ayrıca temdit oranları da iyi.
oksijen hesap açtım deneme amaçlı 3000 Tl gönderdim ama kaç gündür para aynı günlük olarak faiz vermiyor mu bu hesap yada başka bir işlem yapmak mı gerekiyor ??
m@xmanM
kullanıcısına yanıt
"Oksijen Hesap ile vadesiz kullanım tutarınızı döviz cinsine göre en az 3.000 TL / 3.000 USD / 3.000 EUR olacak şekilde siz belirlersiniz, belirleyeceğiniz bu tutarın üzerinde kalan birikimleriniz her gün 100.000 TL’ye kadar %13,50 ve 50.000 USD’ye kadar %3,75 faiz oranı ile durduğu yerde değerlenir."
Yani 3000 TL nin üstündeki tutar için faiz işler.
quote:
Orijinalden alıntı: Anxiolytic
"Oksijen Hesap ile vadesiz kullanım tutarınızı döviz cinsine göre en az 3.000 TL / 3.000 USD / 3.000 EUR olacak şekilde siz belirlersiniz, belirleyeceğiniz bu tutarın üzerinde kalan birikimleriniz her gün 100.000 TL’ye kadar %13,50 ve 50.000 USD’ye kadar %3,75 faiz oranı ile durduğu yerde değerlenir."
Yani 3000 TL nin üstündeki tutar için faiz işler.
tşkler, yani 6000 TL yatırsam 3000 TL si üzerinden mi günlük faiz olacak 3000 TL boşta duracak yanlış anlamadıysam.
m@xmanM
kullanıcısına yanıt
Aynen hocam. 3000 TL boşta kaldıgı için düşük tutar yatırınca 13,5 puanın bi anlamı kalmıyo. İng eturuncu daha avantajlı.
quote:
Orijinalden alıntı: Anxiolytic
Aynen hocam. 3000 TL boşta kaldıgı için düşük tutar yatırınca 13,5 puanın bi anlamı kalmıyo. İng eturuncu daha avantajlı.
o zaman çok saçma olmuş birde Eft ücreti alıyorlar hiç avantajı yok dediğiniz gibi düşük tutar için.
bende enparadan buna geçtim baya farketti benim parada 1.5 puan fark var eft vs üçret yok
quote:
Orijinalden alıntı: kaptan69
bende enparadan buna geçtim baya farketti benim parada 1.5 puan fark var eft vs üçret yok
Eft ucreti var diyorlar
fagala
kullanıcısına yanıt
100k ya yakın olunca almıyorlar belki bana özeldir çok denedim
Hesap işletim ücreti ne kadar alıyorlar acaba bilen ?
enflasyon %12 şuan faiz değil bu olay tlnin değerinin korunması olayıdır
quote:
Orijinalden alıntı: neczer
Hesap işletim ücreti ne kadar alıyorlar acaba bilen ?
Hesap işletim ücreti 2016'nın ilk aylarından beri alınmıyor. (tüm bankalar) Danıştayın yürütmeyi durdurma kararı var ama zannederim tam kesinleşmiş değil. Gerçekten de Nisan 2016'dan beri hesabım bulunan bankalardan tek kuruş kesilmedi.