Şimdi Ara

Ödeme Garantili İnternetten para Kazanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nedir?
    Neobux Yabancı siteler içerisinde güvenilir ve ödeme yapan bir PTC ( Paid To Click ) Sitesidir.Sistemin çalışma prensibi tıklama ve online açılan reklamları izleme üzerine kurulu.

Neobux a üye olduktan sonra yapmanız gereken sadece açılan reklamları tıklamak ve kazancınızı daha fazla arttırmak için alt üyeniz olması..Üye bulmakta zorlanıyorum diyorsanız bunun içinde bir çözüm var.Referans üye kiralayarak kazancınızı katlayabilirsiniz.Nebux'ta olabilecek hertürlü alternatif düşünülmüş ve sistem geliştirilerek diğer PTC sitelerden ayrı bir konuma yerleşmiştir.

Ödeme sistemi olarak ta paypal ,alertpay ve daha farklı sistemlerle çalışması işlerin ilerlemesi ve kolaylığı açısandan çok memnun edici. 2 $ gibi bir para ya ulaşınca ödeme talep edebiliyorsunuz.Bunun yanında premium (golden,ultimate vb.) üyeler için ek özellikler mevcut.Neobux Türkçe forum alanı mevcut 32 reklam tıkladıktan sonra neobux forum alanına katılabilir gerekli yardımları alabilirsiniz...

Neobux ödeme kanıtlı bir sitedir ki zaten bende paramı neobuxtan çekiyorum hiçbir sıkıntı yaşamadan

KANIT:

Refimden üye olursanız sevinirim. Sadece bana katkı sağlayacaksınız. Size zararı olmayacak hem öte yandan benim refimle üye olmasanız dahi site sizi bir bakasına ref olarak vericek yani mutlaka birinin refi olucaksanız

bunun haricinde benim ref imle üye olan arkadaşlara 7*24 saat yardım edicem site içersinde Adprize mini jop neopoint neocoins le nasıl para kazanabileceğinizi ve aklınıza gelen gelmeyen her konuda yardımcı olucam sistemde zaten benim refim olanların adı yazıyor. mail adresim ggitsem hotm com ekleyin.
    buyrun benim reflinkim:http://www.neobux.com/m/v/?rh=6767697473656D

• -------TÜRKİYEDE YENİ BİR OLUŞUM!YENİ BİR İŞ İMKANI-------
    Merhaba Arkadaşlar Şuan yeni bir oluşum ile Türkiye'ye girmekteyiz.120 Ülkede faaliyet gösteren, mükemmel teknolojik ürünlere sahip olan, inanılmaz bir kazanç imkanı sağlayan bu global oluşumda en tepede olmak istermisiniz ?
    Canlı iş toplantımız 15:00 ve 21 :00 ***http://goo.gl/7z3rr***

Dünyada Şu An Tam 120 Ülkede Faaliyette Olan Günde Bir Kaç Saat İnternet Üzerinde Çalışarak Ayda Binlerce Dolar Kazanabileceğiniz ;

İnanılmaz Bir İş Projesinde Yer Almak İster misiniz ?

İncelemek İçin Lütfen Tıklayınız. ***http://goo.gl/7z3rr***
    dekont örneklerı bu sayfadadır.
    http://www.webmastersitesi.com/satis-ortakligi/865728-turkiyede-yeni-bir-olusum.htm#post2820728

• Merhaba arkadaşlar,Xticaret ile internetten nasıl para kazanılır hakkında ücretsiz seminer vardır.Seminer facebook ve sistem içinden canlı olarak yapılacaktır.Seminere kayıt olduktan sonra bilgiler size gelecektir.Sormak istediğiniz soru varsa sorabilirsiniz.Eğer seminere katılmak isteyen arkadaşlar varsahttp://tinyurl.com/a4rvsym linkinden kayıtlarını yaptırabilirler.
    Herkese kolay gelsin
  • CLIXSENSE PTC( TIKLA KAZAN SİTESİ) ABARTI MEBLAĞLAR BEKLEMEYIN FAKAT CÜZZİ MİKTAR MUTLAKA AMA MUTLAKA KAZANIRSINIZ GÜNLÜK REKLAMLAR, ANKET VE ŞURAYA ÜYE OLURSAN ŞUKADAR VERİRİM BÖLÜMÜ MEVCUT :)6 DOLARA ULAŞINCA PARANIZ PAYPAL HESABINIZA YATAR
    ÇOK FAZLA BİR İNGİLİZCEYE GEREK YOK REKLAMLAR ADS BÖLÜMÜNDE
    CLİXGİRD BÖLÜMÜNDE İSE OYUN VAR 25 HAK VERİYOR RESİMLERE TIKLIYORSUNUZ ALTINDAN 2,5-0.1 DOLAR ARASI BONUS ÇIKIYOR ( BEN 450 TIKLAMA YAPMIŞIM 3,10 DOLAR KAZANMIŞIM :)
    %100 ÖDEME GARANTİLİ ARKADAŞLAR

www.clixsense.com

• CASHNHITS Arkadaşlar aşağıda ödeme kanıtımıda gönderiyorum clixsense alternetifi fakat kazanma oranu daha yüksek ilk ödemeyi 0,60 dolar ikincisini 1 dolar sonra 1,5 dolar olunca yapıyor.
    FB ADS (FACEBOOKTA SAYFA BEĞEN KAZAN) = 0,008 DOLAR LİNK BAŞINA GÜNDE 8 KERE BEĞENME HAKKINIZ VAR
    AUTOSURF (250 VİDEO ÇIKAR AÇ İZLEME O KENDİ ELLİ SANİYELER GÖSTERİR KOTA SINIRINIZ YOKSA) 0,02 BURDAN GELİR
    ADW ( REKLAMLAR GÜNDE ORTALAMA 20 REKLAM)
    CLİX EXCHANGE ( SINIRSIZ TIKLAMA 4 REKLAMDA 1 4 KUTU ÇIKAR KUTULARIN İÇİNDEN ÖDÜL ÇIKIYOR)
    4 Günde sadece bunlarla 0,60 yaparsınız garanti.
    OFFER BÖLÜMÜNDEKİ TEKLİFLERİ DE TAMAMLARSANIZ KAZANICINIZ ARTAR
    ÖDEME KANITIM. WWW.CASHNHITS.COM

0,02 DOLARI PAYPAL KOMUSYON ALIYOR ARKADAŞLAR %3 YANİ BİLGİNİZ OLSUN

WWW.CASHNHITS.COM

BURDAN UYE OLABİLİRSİNİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert1023 -- 11 Mart 2013; 21:13:17 >

• Evden çalışarak internetten para kazanmayı anlatan, anlatırken de kazandıran eğitim kiti için TIKLAYINIZ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNETTEN PARA KAZANMA
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.