Bildirim
ödemede sorun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
haydaaaa bende İzmir/karşıyakada oturuyorum nasıl ödeme yapacaz peki siteden yapamıyorsak böyle saçma şeymi olur char askıda kalcak fallik fallik prepaid kartmı arıyacaz heryerde...pre-paid kartları satanlarda vurgun yapar artık
kart ile ödeyemiyormuyuzzzzzzzzz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 20 Temmuz 2008; 16:34:54 > -
Ben yaptım ödeme.Siz beceremiyorsunuz... -
arkadaslar soruma yanıt verebilirseniz sevinirim -
quote:
Orjinalden alıntı: Archelot
Ben yaptım ödeme.Siz beceremiyorsunuz...
arkadaş ödeme yaptıysan anlatsana insanlara bilgi versene hangi yolla yaptım kredi kartı prepaid kart? açıkçası ortada ben prepaid kart göremiyorum -
Garanti sanal kartla ödedim işte...Ekstra bişi yapmadım... -
http://www.gamer-market.com/online-oyun-uyelikleri/age-of-conan-prepaid-game-card.html yanlız eu kart tükenmiş bence yine de bi sorun -
quote:
Orjinalden alıntı: Xenom
aylık ücreti nedir arkaşlar. ben orjinal aldıktan sonra daha bişey ödemeyiz sanıyordum. bir de aylık mı ödüyoruz ya olmadı şimdi
Aylık 20 YTL gibi bir rakam. Hiçbirşey bence. Üzerine alınma ama (yani seni kastedmiyorum) Knight Onlineda aylık premiuma 50 YTL verip da aylık para verilen oyun oynamam diyenleri de gördüm. WOW da öyle, bundan sonra üzerine emek harcanmış çıkacak bütün online oyunlar öyle olucak... WARHAMMER, AION, vsvs... -
quote:
Garanti sanal kartla ödedim işte...Ekstra bişi yapmadım...
resimli bir anlatım yaparmısınız arkadaşta yararlansın :)
mesela hangi kutucuğa ne yazacağı vs. vs vs... -
Oyunun içinden çıkan game manual de tek tek her basamak gösteriliyor anlatılıyor,ayrıca Aral ithalat bunu tamamen türkçeye çevirmiş daha ne olsun ?! genede yapamıyorsan ageofconan offical forumlarına bunun için ayrı bir bölüm var ordan bak
orda kesin çöüm bulursun -
bunu bilmiyordum bilgi icin saol -
quote:
Orjinalden alıntı: Alésta
quote:
Garanti sanal kartla ödedim işte...Ekstra bişi yapmadım...
resimli bir anlatım yaparmısınız arkadaşta yararlansın :)
mesela hangi kutucuğa ne yazacağı vs. vs vs...
Valla arkadaşlar sert bir cevap olacak kusura bakmayın ama ödeme işlemini yapamayan bu oyunu da oynamasın.Ne kutucuğa ne yazıldığını da burada anlatacaksak artık yuh yani...Normal ödeme yapıyorsunuz ekstra birşey yapmıyorsunuz.Bildiğimiz Kredi Kartı ile alışveriş... -
arkadaslar CCV/CVC Number yazan yere kredi kartının arkasindaki 3 rakami mi yazıcagız? -
evet, arkadaki son 3 rakamı yaz
saygılar
fuat -
tesekkürler ödemeyi yaptım su an oynuyorum saolun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X