Şimdi Ara

ödemede sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ilk ayim doldu..oynayabilmek icin kredi karti billgileriimi girdim state bolumunu bos biraktim.hep ödemede hata veriyor, stateden kaynaklaniyor olsa gerek!bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ageofconan -- 20 Temmuz 2008; 14:24:43 >

• haydaaaa bende İzmir/karşıyakada oturuyorum nasıl ödeme yapacaz peki siteden yapamıyorsak böyle saçma şeymi olur char askıda kalcak fallik fallik prepaid kartmı arıyacaz heryerde...pre-paid kartları satanlarda vurgun yapar artık

kart ile ödeyemiyormuyuzzzzzzzzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 20 Temmuz 2008; 16:34:54 >
  • Ben yaptım ödeme.Siz beceremiyorsunuz...
  • arkadaslar soruma yanıt verebilirseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Archelot

Ben yaptım ödeme.Siz beceremiyorsunuz...

arkadaş ödeme yaptıysan anlatsana insanlara bilgi versene hangi yolla yaptım kredi kartı prepaid kart? açıkçası ortada ben prepaid kart göremiyorum
  • Garanti sanal kartla ödedim işte...Ekstra bişi yapmadım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Free kredi kartımdaki sorun
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xenom

aylık ücreti nedir arkaşlar. ben orjinal aldıktan sonra daha bişey ödemeyiz sanıyordum. bir de aylık mı ödüyoruz ya olmadı şimdi

Aylık 20 YTL gibi bir rakam. Hiçbirşey bence. Üzerine alınma ama (yani seni kastedmiyorum) Knight Onlineda aylık premiuma 50 YTL verip da aylık para verilen oyun oynamam diyenleri de gördüm. WOW da öyle, bundan sonra üzerine emek harcanmış çıkacak bütün online oyunlar öyle olucak... WARHAMMER, AION, vsvs...
  • quote:

Garanti sanal kartla ödedim işte...Ekstra bişi yapmadım...

resimli bir anlatım yaparmısınız arkadaşta yararlansın :)

mesela hangi kutucuğa ne yazacağı vs. vs vs...
  • Oyunun içinden çıkan game manual de tek tek her basamak gösteriliyor anlatılıyor,ayrıca Aral ithalat bunu tamamen türkçeye çevirmiş daha ne olsun ?! genede yapamıyorsan ageofconan offical forumlarına bunun için ayrı bir bölüm var ordan bak
    orda kesin çöüm bulursun
  • bunu bilmiyordum bilgi icin saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alésta

quote:

Garanti sanal kartla ödedim işte...Ekstra bişi yapmadım...

resimli bir anlatım yaparmısınız arkadaşta yararlansın :)

mesela hangi kutucuğa ne yazacağı vs. vs vs...

Valla arkadaşlar sert bir cevap olacak kusura bakmayın ama ödeme işlemini yapamayan bu oyunu da oynamasın.Ne kutucuğa ne yazıldığını da burada anlatacaksak artık yuh yani...Normal ödeme yapıyorsunuz ekstra birşey yapmıyorsunuz.Bildiğimiz Kredi Kartı ile alışveriş...
  • arkadaslar CCV/CVC Number yazan yere kredi kartının arkasindaki 3 rakami mi yazıcagız?
  • evet, arkadaki son 3 rakamı yaz

saygılar

fuat
  • tesekkürler ödemeyi yaptım su an oynuyorum saolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.